23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webasto Range Plus

Den optimale løsning

Udløber
6. februar 2025

 

Forlæng din elektriske rækkevidde med op til 80 kilometer

Webasto Range Plus Kit forbedrer rækkevidden af ​​elektriske varevogne og transportere med dets effektive og robuste varmesystem, der sparer batterikapacitet. Denne tilpasningsdygtige luftvarmer er ideel til el-bærere, værksteds- og shuttlevogne samt fritidskøretøjer, hvilket øger både komfort og effektivitet i koldere vejrforhold.

Fordele ved Range Plus

Webasto Range Plus-systemet øger ikke kun den elektriske rækkevidde med op til 80 km under køligere forhold, men forbedrer også i høj grad komforten og effektiviteten. Det er en alsidig løsning, der imødekommer forskellige behov, såsom studentertransport, mobile arbejdspladser og delikat godstransport. Desuden muliggør inkluderingen af ​​paraffinbrændstoffer som HVO miljøvenlig drift af hjælpevarmeren. Dette reducerer emissionerne, mens den elektriske rækkevidde udvides. Som følge heraf undgår dette omdirigering til opladningspauser, hvilket sikrer, at chauffører kan opretholde deres tidsplaner og komfort, selv under de hårdeste vintre.

 

Udvidet rækkevidde og miljøvenlig
Range Plus løsningen kan øge rækkevidden af din elektriske varebil med op til 80 km* under kolde vejrforhold. Dette opnås ved at reducere belastningen på batteriet og tilvejebringe en alternativ varmekilde.

 

Derudover, når du anvender e-brændstoffer (f.eks. HVO), er betjeningen af ekstravarmeren ekstraordinært miljøvenlig, hvilket holder emissionerne lave, og giver dermed mulighed for at udvide din elektriske rækkevidde og undgå omdirigeringer og forsinkelser til opladningspauser. Det betyder, at chaufføren kan køre planmæssigt og komfortabelt, selv på de koldeste vinterdage.

* Bevis på koncept med Mercedes Benz eVito Tourer (2022). 

 

Elektrificering af varebiler
El-varebiler vinder popularitet i logistik- og transportindustrien, da de tilbyder en nul-emissionsløsning til distribution og pendulkørsel i miljøzoner og til bycentre. Der stilles samtidigt også hyppigere miljøkrav fra stat og kommuner. En af de største udfordringer, som operatører af en elektrisk bilflåde står over for, er imidlertid den begrænsede rækkevidde og komfort under kolde vejrforhold.

Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S
Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26720087
P nummer: 1009243522

Kontaktperson

Hasse Melms
Sales Area Manager
+45 51 30 60 22 hasse.melms@webasto.com

Send til en kollega

0.047