23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO introducerer termostater i sin omfattende eftermarkedsportefølje

Termostater er vigtige for at sikre, at den korrekte temperatur opretholdes i forskellige dele af motoren, hvilket har stor betydning for at opnå optimal ydeevne, brændstofeffektivitet og minimere niveauet af udstødningsemissioner, motoren producerer. Derfor skal der bruges udskiftningsdele af originaludstyrskvalitet (OE).

Termostater styrer motorens og i nogle tilfælde gearkassens driftstemperatur ved at regulere strømmen af kølevæske til køleren samt andre specifikke områder i kølesystemet. De er designet til at sikre, at motortemperaturen forbliver inden for et specificeret driftsvindue, uanset udetemperaturen, uanset om det er i Arktis eller troperne.

Typisk er der fire termostattyper, som nu er i almindelig brug, og disse starter med den velkendte konventionelle type, der har en flange og kan leveres med eller uden en omløbsventil, indsatstermostaten, der ikke har nogen flange, og hvor huset understøtter den centrale stift, hustypen, som er en integreret løsning, der kombinerer termostaten og dens hus i en enkelt komponent, og MAP-kontrollerede termostater, som kan udløses af et elektrisk kontrolleret, kombineret varmeelement, der kan aktiveres efter behov.

Disse termostater ikke udskiftes med hinanden, og selv dem af samme design kan variere i både deres dimensioner og den temperatur, de aktiverer, så for at holde motortemperaturen inden for de korrekte parametre, så den kan fungere optimalt og minimere det interne slid, kræver det, at bilen er udstyret med den korrekte termostat.

DENSOs sortiment af termostater er fremstillet efter strenge OE-specifikationer, omfatter alle typer og består af 302 varenumre, der vil blive lanceret i to tætte faser, som dækker 80% af den europæiske bilpark og derfor giver uafhængige værksteder en pålidelig og driftsikker udskiftningsløsning.

I lighed med alle produkterne i det omfattende eftermarkedsprogram understøttes DENSO-termostatsortimentet af et onlinekatalog, der gør det nemt og hurtigt at finde den rigtige udskiftning. Du kan få adgang til kataloget via DENSO Aftermarket webstedet, hvor der også findes yderligere oplysninger i downloadområdet.

I tråd med DENSO's fokus på at opnå miljømæssig bæredygtighed og en CO2-neutral fremtid, er DENSO-termostaterne desuden de første produkter i virksomhedens termostyringsprogram, der leveres i miljøvenlig emballage, hvilket bidrager til et af virksomhedens mål: at "bringe håb for fremtiden for vores planet, samfund og alle mennesker".

Dette mål viser den mangesidede tilgang, som DENSO har etableret for at opnå bæredygtig mobilitet, og omfatter: Manufacturing, Mobility Products, Energy Use, Peace of Mind og Clean, som gør det muligt for virksomheden at forholde sig til sine faciliteters miljømæssige performance og de fremstillede produkters bidrag til at reducere CO2 samt til at gøre livet og rejser mere sikre og verden renere.

Ved at levere sine termostater i bionedbrydelig papemballage reducerer DENSO sin indvirkning på miljøet, for hvor traditionelle emballagematerialer såsom plastik kan tage hundreder eller endda tusinder af år at nedbryde, nedbrydes dette bionedbrydelige materiale hurtigere til naturlige stoffer, hvilket reducerer den langsigtede miljøpåvirkning fra affaldsemballage.

Yderligere oplysninger om DENSO Aftermarket-programmet findes online på: www.denso-am.eu

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.095