23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leasingmodel med frihed og skattefordele

Splitleasing bør appellere til langt flere. Det er nemt i hverdagen, og der er mulighed for splitleasing til et hvert formål.

I en verden, hvor fleksibilitet og økonomisk effektivitet er afgørende for succes, er firmabilen en del af kabalen. Her er traditionelle modeller typisk meget bøvlede, ufleksible og økonomisk uigennemsigtige.

- I Dansk Splitleasing vil vi gerne ruske op i markedet for leasing og introducere splitleasing for mange flere. Med splitleasing tilbyder vi en enkel og attraktiv leasingmodel, som bør have potentiale til at transformere den måde, virksomheder i dag håndterer deres bilflåde på, siger Steen Eintoft, direktør for Dansk Splitleasing.

I hans verden skal man nemlig elske bureaukrati, hvis man vil holde fast i de bøvlede og skattemæssigt uigennemsigtige firmabilordninger. Der er faktisk ingen grund til at bruge tid på medarbejdernes beskatning af fri bil og usikre værdiansættelser.

Innovativt koncept

Splitleasing er en ny måde at tænke på, som bør tale til alle, der bruger bil både privat og i firma. Splitleasing betyder, at man splitter regningen mellem privat og erhvervsmæssig kørsel uden om skat og papirarbejde. Fordelingen opgøres månedligt med hjælp af en gps.

Det innovative består altså i fleksibilitet og forenkling af afregningen.

- Ved splitleasing betaler virksomheden kun for den del, der svarer til den erhvervsmæssige brug. Det reducerer omkostningerne markant, og man undgår, at bogholderiet åndes i nakken af ikke altid gennemsigtige skatteregler, fortæller Steen Eintoft.

Det er heller ingen hemmelighed, at Dansk Splitleasing også leverer bildrømme. Virksomheden er specialister i at finde high-end modeller, som BMW, Mercedes, Audi og Porsche med masser af udstyr til attraktive priser.

- Dansk Splitleasing tilbyder biler, som man drømmer om. Det er moderne og miljøvenlige biler, som i virkelighed omfatter en meget bred pallette af modeller. Vi tilbyder i stigende grad splitleasing af elbiler, ligesom det også er muligt at splitlease på gule plader eller lease varebiler til attraktive priser, fortæller Steen Eintoft.

Læs mere om Dansk Splitleasing her

 

Kontakt:

Direktør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing, telefon 2370 5122, mail se@splitleasing.dk

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.031