23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vagtskifte i ABAS Miljøservices bestyrelse

Efter års tro tjeneste som bestyrelsesmedlem for ABAS Miljøservice er Steffen Amdi Pedersen udtrådt af bestyrelsen. Vi byder velkommen til Anders Larsen, som er udpeget som medlem af Dansk Bilbrancheråd.

Steffen Amdi Pedersen har valgt at udtræde af ABAS Miljøservices bestyrelse. Vi vil gerne takke Steffen for den store indsats og det engagement, han har lagt hos os.

Som Steffens afløser har bestyrelsen nu budt Anders Larsen velkommen! 

Anders Larsen er ABAS Miljøservices nye bestyrelsesmedlem, udpeget af Dansk Bilbrancheråd. Anders deltog i sit første bestyrelsesmøde i fredags d. 5. april 2024.

Anders er 3. generations mekaniker og indehaver af Undal Autoservice i Frederiksværk, som har 50-års jubilæum i år. Virksomheden er overtaget i 2007 efter Anders’ far, og drives på et værdisæt omkring tillid, troværdighed og anstændighed.
Udover nu også at være medlem af ABAS’ bestyrelse, er han også medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Bilbrancheråd.

Anders fortæller selv:
”Udover at drive min egen virksomhed er jeg også en aktiv deltager i branchens udvikling og fremtid.
Som medlem af Hovedbestyrelsen i Dansk Bilbrancheråd er jeg med til at forme fremtiden for vores erhverv og sikre, at vi fortsat lever op til de højeste standarder.
Jeg er stolt medstifter og næstformand for "Tun din fremtid", en kampagne der arbejder for at tilskynde flere unge til at forfølge en karriere som mekaniker.
Det er min passion at inspirere og mentorere næste generations mekanikere og sikre, at de får de bedste muligheder for succes.”

Anders er også formand for Nordsjællands Autoreperatør forening, ægtemand til Katrine og far til to teenagepiger på 13 og 16 år. Han er en ægte madentusiat, vinelsker og bruger gerne ferierne på at udforske Danmarks smukke landskaber og charmerende byer.

Vi er meget glade for at have Anders med i ABAS’ bestyrelse og den erfaring, han tager med sig. Vi ser frem til et stærkt samarbejde.

Velkommen, Anders!

ABAS Miljøservice
Uldjydevej 2, Birk
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13438692
P nummer: 1000563622

Kontaktperson

Michelle Østergaard
Moe@abas.dk

Send til en kollega

0.094