23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor bruge en headhunter?

Solid Search sikrer virksomheden, at den har adgang til det bredest mulige udvalg af kvalificerede kandidater og dermed opnå det bedst mulige match.

At vælge den rette medarbejder til en ledig stilling er afgørende for en virksomheds succes. Når man står over for at skulle rekruttere, kan en headhunter være en uvurderlig ressource. Solid Search har et omfattende netværk af professionelle kontakter og adgang til kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende.

Ved at samarbejde med Solid Search udvider virksomheden sin talentpool og får adgang til en bredere vifte af potentielle kandidater. Solid Search bruger deres ekspertise og dybe indsigt i bilbranchen til at identificere, evaluere og tiltrække de bedst egnede kandidater til en given stilling. 

Udover at skabe adgang til flere kandidater, kan vi også spare virksomheden for værdifuld tid og ressourcer ved at håndtere hele rekrutteringsprocessen, herunder screening, interview, tests og referencer. Dette giver virksomheden mulighed for at fokusere på sine kerneopgaver, samtidig med at den sikrer, at den rette kandidat bliver ansat.

Skulle uheldet være ude og du må skilles fra medarbejderen igen, så giver vi garanti på rekrutteringen, så du kun skal betale en gang.

Vi er klar til at hjælpe – giv blot et ring!

Solid Search ApS
Hospitalsgade 18b
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25314603

Kontaktperson

Per Lavrids Knudsen
Ejer
+45 23416108 plk@solidsearch.dk

Send til en kollega

0.046