23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød manden der gør dine dækservicemaskiner klar til kamp!

Kom med bag kulissen hos FLEX1ONE og oplev hvordan dine dækservicemaskiner transformeres og hvor ekspertise og omhu sikrer, at dit udstyr er klar til enhver udfordring.

VELKOMMEN TIL BJARNES VÆRKSTED

Stedet hvor alle vores dækservicemaskiner bliver gjort klar til kamp!

Bjarne er nemlig den sidste, som lægger en hånd på maskinerne, inden de lander ude på værkstederne.

For når det handler om at få din virksomhed til at køre på skinner, er pålideligt udstyr ikke bare et plus - det er en nødvendighed.

På vores klargøringsværksted sørger Bjarne for, at hver dækservicemaskine gennemgår en grundig kontrol og bliver gjort klar, så når du modtager den, kan være helt sikker på at alt bare spiller!

Og han gør det med stil!

"Min tilgang til klargøring indebærer ikke bare at gøre maskinerne præsentable, men også at sikre, at de fungerer optimalt.

Jeg tror på at lægge ekstra tid og omhu i at gøre maskinerne klar, så vores kunder kan være sikre på, at de modtager en pålidelig og velfungerende maskine."

Udover at få maskinerne til at se så lækre ud – som det nu er muligt – sørger Bjarne også for at du kan sætte strøm til den, at den er velsmurt og at alle funktioner fungerer som de er tiltænkt – inden de når dine hænder.

Slutteligt sørger han også for at pakke maskinerne ekstra godt ind, inden de sendes ud af huset. For som han også siger;

”det skal ikke falde tilbage på ham, hvis en maskine har fået en rids.”


VORES KVALITETSSIKRING ER DIN TRYGHED

Alt dette gør vi for, at du kan læne dig tilbage velvidende om, at dit udstyr er i topform – fra allerførste opgave!

Og hvor heldige er vi lige, at vi har en så engageret medarbejder som Bjarne, der gør en dyd ud af hver eneste maskine, der forlader hans værksted.

FÅ EN DÆKSERVICEMASKINE FRA BJARNES VÆRKSTED HER

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047