23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er kabinefiltre så vigtige?

For at give bilens passagerer det bedst mulige miljø og dermed en bedre køreoplevelse, er god luftkvalitet i kabinen lige så vigtig som en effektiv og velfungerende motor.

Ud over at sikre, at klimaanlægget (AC) fungerer optimalt, beskytter kabinefiltre af høj kvalitet også passagerernes helbred og velbefindende. Disse filtre og filtreringssystemer arbejder hårdt for at optimere kabinemiljøet og forhindre luftbårne partikler såsom støv, forurenende stoffer, pollen og andre allergener i at trænge ind i kabinen og forstyrre førerens opmærksomhed på vejen. De forhindrer især partikler i at trænge ind i varme-, ventilations- og airconditionsystemet (HVAC), for uden et korrekt fungerende kabineluftfilter får systemet ikke den kontinuerlige strøm af ren luft, som det skal bruge for at fungere effektivt. 
DENSOs kabinefiltreringssystemer er udviklet efter OE-kvalitetsstandarder (Original Equipment) med avancerede teknologier, letmonteret design og lang levetid, så de kan holde til hverdagens strabadser. Ved at filtrere og indfange potentielt generende og farlige partikler, før de trænger ind i bilens kabine, giver filtersystemerne passagererne et rent og tempereret miljø, så de kan rejse med fuldstændig ro i sindet, og sikrer, at føreren kan koncentrere sig om vejen uden at skulle besværes af sviende øjne eller frygten for at indånde bakterier og andre allergener. 
Selvom kabinefilteret traditionelt har været betragtet som et sæsonprodukt, er det nu blevet et krav, at det kan udskiftes hele året rundt, især fordi det at bruge HVAC-systemet uanset årstid endelig er blevet accepteret som ikke blot den bedste løsning for passagerernes velbefindende, men også for hele AC-systemets ydeevne og levetid. 
For at give den uafhængige sektor de højeffektive udskiftningskomponenter i OE-kvalitet, som de har brug for, tilbyder DENSO Aftermarket to typer kabineluftfiltre: standardpartikelfiltre og kombinationsfiltre, som har et ekstra lag aktivt kul i filtreringsmaterialet. 


Partikelfilteret
DENSO partikelfiltre er fremstillet af et ikke-vævet fleecemateriale af høj kvalitet, der har op til fem individuelle lag, som giver enestående beskyttelse mod støv, sod, pollen og partikler. De har også et støvkammer med høj kapacitet, der holder forurenende stoffer væk fra bilens indre og minimerer luftstrømmens modstand. 


Kombinationsfilteret
DENSOs kombinationsfiltre er endnu mere effektive og blokerer partikler, der er 1.000 gange mindre end et menneskehår, og de er i stand til at fjerne op til 25 % flere større forurenende stoffer end standardkabinefiltre, så de fanger næsten 100 % af støv, pollen og faste partikler, før de kan indåndes. Takket være et ekstra lag aktivt kul, der er placeret inde i filtreringsmaterialet, sikrer de desuden, at atmosfæren i kabinen altid er frisk, behagelig og sund at indånde. 
DENSOs kabinefiltersortiment består af 233 varenumre, der dækker omkring 90 % af den europæiske bilpark. 
For yderligere oplysninger om DENSOs kabinefiltersortiment samt det komplette eftermarkedsprogram findes her: www.denso-am.eu 
 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047