23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTK Vehicle Electronics udvider sit EGR-ventilsortiment med 53 nye referencer

Specialisten for tændings- og køretøjselektronik Niterra har fornøjelsen af at kunne offentliggøre tilføjelsen af 53 nye udstødningsgasrecirkulationsventiler til sit NTK Vehicle Electronics-mærke. De nye referencer dækker en ekstra køretøjsflåde på ca. 1,2 millioner køretøjer. Med de nye produkter fordobles antallet af de nuværende varenumre. Derudover er fem af disse nye EGR-ventiler udstyret med en køler.

Skærpelsen af emissionsbestemmelserne i EU og den generelle efterspørgsel efter renere forbrændingsmotorer er i tråd med Niterras mål om at udvide sit sortiment af EGR-ventiler og tilbyde flere reservedelsreferencer og større dækning i NORDIC-regionen. Den stigende efterspørgsel fra vores kunder, og det stigende behov for effektive komponenter, der virkningsfuldt reducerer emissioner, giver et stort vækstpotentiale for disse referencer. 

"Den løbende udvidelse af vores EGR-ventilsortiment gør os i stand til at dække et endnu bredere køretøjsspektrum. Det afspejler også vores ønske om at opfylde bilindustriens eftermarkedskrav med dele af høj kvalitet, og understreger dermed vores evne til at forsyne vores kunder med køretøjselektronik," siger Thomas Nelles, General Manager Aftermarket DACH & NORDICS hos Niterra EMEA GmbH.

Niterras høje kvalitetsstandarder betyder, at alle ventiler har gennemgået omfattende tests under de mest ekstreme forhold for at opfylde de strenge EU Euro-standarder og tilbyde fremragende emissionsydelse i overensstemmelse med originalt udstyr.

EGR-ventiler blev første gang brugt i Europa i 1990'erne for at opfylde Euro 1-emissionsstandarderne. Mens de nu er installeret i alle dieselbiler, er 30 % af benzinbilerne allerede udstyret med denne komponent. EGR-ventiler er af central betydning, når det drejer sig om at få gjort forbrændingsmotorer „renere“. De sikrer, at udstødningsgasser genbruges i forbrændingsprocessen for dermed at reducere mængden af nitrogenoxider (NOx), der udsendes under forbrændingen.

Syv af disse eftermarkedsvarer blev lanceret i midten af januar 2024 og er allerede på lager og tilgængelige til salg. De resterende 46 produkter kommer efter planen på markedet i slutningen af marts. De nye ventiler leveres med OE-tilbehør, som f.eks. tætninger og/eller O-ringe.

 

Oplysninger til redaktører

Om Niterra: 

I hele verden: Niterra (tidligere NGK SPARK PLUG) er en af de førende leverandører af bilindustriel- og teknisk keramik. Virksomheden har hovedkontor i Nagoya, Japan, og har salgsorganisationer og produktionsfaciliteter i hele verden. Virksomhedens bildivision er specialiseret i tænding og køretøjselektronik og er leverandør for producenter af originalt udstyr over hele verden. Samtidig omstrukturerer virksomheden sin organisation og forretningsportefølje mod mere bæredygtighed. Til dette formål blev fire forretningsområder identificeret: Mobilitet, medicinsk teknologi, miljø & energi og kommunikation. Med godt 16.200 medarbejdere genererer virksomheden en årlig omsætning på omkring 4,33 milliarder euro på verdensplan inden for bilindustrien og den tekniske keramiksektor. Niterras salg i EMEA-regionen udgør 23 % af dette globale salg (pr.: 03.2023).

 

Eftermarkedet EMEA:

Siden Niterra ekspanderede ud over motorcykeldele til bilsektoren i 1970'erne, har virksomheden oplevet en betydelig vækst på eftermarkedet. Virksomheden er kendt for sit enestående engagement i kvalitet, teknologi og forskning og udvikling. NGK Ignition Parts-mærkets produktportefølje omfatter tændrør, gløderør, tændspoler, tændkabler og tændhætter. NTK Vehicle Electronics-mærket tilbyder lambdasensorer (inklusive NOx-sensorer), udstødningsgastemperatursensorer (EGTS), udstødningsgasrecirkulationsventiler (EGR), masseluftstrømssensorer (MAF) og indsugningsmanifold/boosttryksensorer (MAP) samt hastigheds- og positionssensorer (ESPS) og udstødningsgas- og differenstryksensorer (EDPS). Fra sit regionale hovedkontor i Ratingen forsyner Niterra eftermarkedet i Europa, Mellemøsten og Afrika. I EMEA-regionen er virksomheden repræsenteret af seks regionale virksomheder og godt 800 ansatte (pr.: 03.2023).

 

Du finder yderligere information på: www.ngkntk.com

Niterra EMEA GmbH
Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Kontaktperson

SE
Silvian Eichler
Specialist Trade Marketing Aftermarket DACH & NORD
+49 2102 974-309 s_eichler@ngkntk.de

Send til en kollega

0.062