23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kommunikations- og marketingansvarlig hos SmartVan.

SmartVan, der specialiserer sig i B2B-salg af professionelt udstyr til varevogne, opruster på medarbejderfronten og har for nyligt ansat Michelle Markdal, til at varetage rollen som kommunikations- og marketingansvarlig.

Udløber
7. marts 2025

 

Michelle kommer fra en stilling som kundeservicechef hos VPK, og derudover har hun tidligere været ansat som Marketing Manager hos ASSA ABLOY Entrance Systems, hvorfor kommunikations- og marketingopgaverne hos Smartvan er velkendte for hende.

”Der ligger mange spændende ting i støbeskeen hos Smartvan, og jeg glæder mig til at være en del af en større digitaliseringsproces, som vi går i gang med her i 2024. Derudover ser jeg frem til at påtage mig de mange spændende kommunikationsopgaver og bidrage til styrkelsen af vores indsats inden for digital markedsføring og E-commerce”. 

”Der er ingen tvivl om, at der sker rigtig meget i vores branche lige nu, så det er vigtigere end nogensinde, at vi har fingeren på pulsen, når det omhandler digitalisering. Det  bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer", afslutter Michelle.

SmartVan A/S
Porsborgparken 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29848440
P nummer: 1012564917

Kontaktperson

MM
Michelle Markdal
mm@smartvan.dk

Send til en kollega

0.047