23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er spidserne af DENSO tændrør grå/blå?

For at gøre op med forestillingen om, at farven på tændrørenes spidser betyder, at de ikke er nye, forklarer DENSO, hvorfor de har dette udseende

Ud over mange andre produkter af høj kvalitet producerer DENSO tændrør og leverer dem som OE-dele (Original Equipment), men virksomheden leverer også til den uafhængige service- og reparationssektor, og da virksomhedens eftermarkedssortiment produceres på de samme produktionslinjer efter de samme standarder, kan både bilteknikere og bilister have tillid til det.

Selvom dette burde være nok til at berolige dem, der er bekymrede over tændrørenes udseende, vil DENSO med glæde forklare, hvorfor spidserne har denne farve for at afklare situationen og give ro i sindet for både installatører og værdsatte kunder i hele Europa.

Lige som med mange andre højtudviklede produkter er fremstillingen af tændrør en kompleks proces – især produktionen af ​​gløderøret, som, når det er installeret, kan varmes op til temperaturer over 800 grader Celsius på få sekunder og er nødvendigt for at sikre en hurtig og pålidelig start, når motoren er kold, samt for at reducere emissioner, når den kører.

  Da dette varmeelement er den mest kritiske komponent i tændrøret, som gør, at det kan udføre sin funktion i tændingssystemet, skal dets funktionalitet verificeres under produktionsprocessen. Derfor testes hvert tændrørs ydeevne grundigt ved slutningen af ​​produktionslinjen for at sikre, at det fungerer i overensstemmelse med de givne specifikationer, herunder opvarmningstiden og den temperatur, det skal nå.

Det er denne interne produktionstest, der får tændrørets spids til at antage en grå/blå tone. Farven skyldes oxidationen af ​​metallet, som accelereres af den høje temperatur, det udsættes for under testen, men det gør ingen skade på gløderøret og forringer heller ikke dets ydeevne.

I stedet for at være noget, der bekymrer teknikerne, når de åbner æsken, bør farven altså skabe tryghed, fordi den indikerer, at det gløderør, de er ved at montere, er blevet testet og fungerer i henhold til de givne specifikationer og vil præstere, som de ville forvente af en af ​​verdens førende OE-leverandører af autodele.

DENSO's betydelige investering i F&U på forkant med bilteknologien har gjort virksomheden til en pioner med stadig mere effektive, kraftfulde og pålidelige dieselmotorer med minimale emissioner.

DENSO Aftermarket, som naturligvis trækker på denne ekspertise, tilbyder et omfattende tændrørsprogram af OE-kvalitet, der drager fordel af den banebrydende teknologi og giver bemærkelsesværdig opstartsydelse med udvidede eftervarmetemperaturer for at levere en komplet løsning til konkurrencedygtige priser.

For at få yderligere oplysninger om DENSO’s tændrørs-sortiment kan du besøge DENSO‘s gløderørssider og DENSO‘s e-katalog.

 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.062