23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fejlfinding på viskerblade fra DENSO Aftermarket

Hvad kan gå galt, og hvad kan man gøre? Selvom det er god praksis at tjekke viskerbladene regelmæssigt, er bilister generelt kun opmærksomme på dem, når der er et problem. Problemet kan ofte løses ved at udskifte det eksisterende blad, fordi det er slidt eller beskadiget, men andre årsager kan også spille en rolle, og derfor bør bilisterne forstå årsagen til symptomerne, da de normalt er lette at løse.

Hvis viskerbladene laver "striber" – smalle mærker på forruden – skyldes det fremmedlegemer, der har sat sig fast på bladets gummikant og dermed forhindrer gummiet i at være i direkte kontakt med glasset. Løsningen er at rense kanten med varmt vand og lidt mildt rengøringsmiddel, men hvis der stadig kommer striber, skal bladene udskiftes.

Hvis viskerbladene "hopper" eller vibrerer og ikke kører jævnt hen over forruden, skal ikke kun bladets gummikant rengøres, men også selve forruden skal renses med et specialfremstillet glasrengøringsmiddel. Det er også muligt, at armen er forkert justeret og skal nulstilles. Men hvis problemet fortsætter efter rengøring og justering, skal bladene udskiftes.

Hvis et viskerblads kant ikke berører forrudens overflade jævnt og efterlader en eller flere uaftørrede pletter, har det sandsynligvis nået slutningen af sin levetid, hvilket får gummiet til at deformere, flække eller revne, så det ikke kan tørre effektivt, og i så fald skal det udskiftes med det samme.

Når man udskifter viskerblade, skal man dog huske, at kvalitet er altafgørende, og med DENSO-viskerblade er dette garanteret, da de er monteret som originaludstyr på mange biler. De kombinerer intelligent design, materialer i topkvalitet og præcis fremstilling, hvilket betyder, at de tørrer bedre og holder længere, både standardblade, flade blade og nyeste hybriddesign. Faktisk leverer DENSO vinduesviskere ikke kun til bilproducenter, men også til de berømte japanske lyntog, hvor deres avancerede design giver effektiv vinduesviskning, uanset vejret og årstiden!

For at finde det rigtige udskiftningsblad, uanset om du vælger DENSO hybride, flade, standard eller bagrudeviskere kan du se online-kataloget.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.032