23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værksteds-hacket, der bliver ved med at gi'!

Med lynhurtig sporingskontrol og en letforståelig rapport kan du øge omsætningen og sikre glade kunder med minimal indsats. Oplev, hvordan dette smarte system revolutionerer din serviceoplevelse.

ØG INDTJENINGEN OG FÅ GLADE KUNDER MED EN MINIMAL INDSATS

Med Argos DriveThru kan du give dine kunder en top dollar service - og samtidig få gang i salget af sporingsjusteringer.

Systemet laver nemlig en lynhurtig sporingskontrol og udarbejder en lækker rapport, som du let kan dele med dine kunder og herved får de selv syn for sagen, om hvorvidt deres bil trænger til en justering.

Det øger din omsætning - også af slid- og reservedele -  og gør kunderne glade og loyale, så de kommer igen. Og det koster kun en minimal indsats.

Hør vores sporings-ekspert, Dennis, uddybe i videoen nederst.

 

MERE END "BARE" SPORINGSKONTROLLER

DriveThru kan faktisk mere end "bare" at lave en lynhurtig sporingskontrol.

Udstyrer du den med en mønsterdybdemåler kommer du kunden i forkøbet og kan rådgive dem til, at det måske var en god ide, at få skiftet dækkene - du får selvfølgelig dataen til, at bakke op om påstanden, som du kan vise kunden.

Det er især en fordel, med en mønsterdybdemåler, når vi snakker elbiler. De slider som bekendt dækkene hurtigere end fossilbiler, og er dækkene så ovenikøbet skævslidte, medfører det dårligere EV-rækkevidde og muligvis klager fra kunder.

Fremtidens sammensætning af bilparken peger desuden på mere og mere arbejde med dæk og styretøjsdele til elbilerne, og det er netop her, at Argos DriveThru har sin plads på værkstedet!

Målingen af dækkenes mønster foretages i samme proces, som selve sporingskontrollen - så du skal ikke til at bruge ekstra tid på en ekstra indtjening i form af et sæt solgte dæk.

LÆS MERE OM ARGOS DRIVETHUR HER

 

VIDSTE DU AT...?
Et køretøj der kører 19.000 kilometer med en hjulgeometri på 0,34 grader udenfor mål, vil slide, hvad der svarer til, at trække et dæk sidelæns med 110 kilometer i timen!

ENKELT OG HURTIGT SYSTEM
Placér Argos DriveThru i indkørslen til værkstedet, og det er muligt at kontrollere alle biler, der kører forbi apparatets sensorer - herved identificeres de biler, som har behov for justeringer.

Processen tager ganske få sekunder og kræver minimal indsats - til gengæld er udbyttet maksimalt

Testresultaterne kan bagefter sendes direkte til kundens telefon eller tablet - eller de kan få et gammeldags print med i hånden.

Smart med smart på!


"Det er tillidsvækkende for kunden, at du kan vise med data, om bilen skal spores eller ej."
- Dennis Hundebøl, Sporingsekspert hos FLEX1ONE

VI SIDDER KLAR!

Der kunne meget vel snige sig et spørgsmål eller 2 ind omkring Argos DriveThru, og dem vil vi naturligvis gerne svare på.

Du finder vores kontaktoplysninger i artiklen her eller besøg vores hjemmeside www.flex1one.dk

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047