23948sdkhjf
Del siden
Annonce

STAHLWILLE-værktøjsbus: Stor ekspertise på få kvadratmeter

At diskutere ergonomi, intelligent design, præcision og kvalitet er én ting... Men at give en bruger et STAHLWILLE-produkt i hånden og demonstrere, hvordan det virker, er noget helt andet. Derfor tager vi ofte ud til vores kunder med den fuldt udstyrede, mobile STAHLWILLE-værktøjsbus.

Her kan vores brede udvalg af produkter opleves på et begrænset udstillingsområde. Fra ergonomisk håndværktøj til intelligente opbevaringsløsninger, innovativt momentværktøj og test- og kalibreringsteknologi: Uanset hvor vores værktøjsbus stopper, kan partnere og fagfolk få indblik i vores sortiment og personligt opleve, at vores værktøj og løsninger er i en klasse for sig selv.

Men det stopper ikke her! Vores erfarne kolleger i værktøjsbussen står klar til at give personlig rådgivning, besvare spørgsmål og hjælpe med at finde præcis de løsninger, der passer til behovene. De tilbyder også kalibrering af momentnøgler direkte på stedet.

Glæd dig til at opleve vores værktøjsbus, der kan komme vidt omkring. Vi lægger stor vægt på at være tæt på vores kunder og marked!

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Morten Kristensen
Senior Key Account Manager
+45 40 70 06 94 mk@stahlwille.dk

Send til en kollega

0.063