23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bærbar arbejdslampe, genopfundet.

Fremragende arbejde kræver god belysning. Desværre er det tilgængelige lys ikke altid ideelt, ikke en gang på værkstedet, og slet ikke når man arbejder på steder, hvor der ikke er hverken stikkontakter eller fastmonteret lys til rådighed. Men der er en løsning: den bærbare, genopladelige LED-arbejdslampe fra STAHLWILLE.

01. Lys, lysere, lysest: Så kraftig er vores genopladelige LED-arbejdslampe
Vores nye genopladelige arbejdslampe har Chip-on-Board (COB) LED. Denne teknologi, hvor flere lysdioder er monteret på et kredsløbskort, producerer et særligt stærkt lys takket være en højere lysstrøm. I dette tilfælde giver en 30 W COB LED-pære 2.800 lumen, hvilket er mere end nok til at oplyse ethvert arbejdsområde, uanset om det er til håndværkere eller i industrielle omgivelser. Praktisk: Arbejdslamperne kan mere end bare ‘tænde’ og ‘slukke’: De har tre forskellige lysstyrker. Afhængigt af arbejdsmiljøet kan brugeren vælge 25, 50 eller 100 procent af effekten for at sikre ensartet og skyggefri belysning. 

02. Kompakt design, minimal vægt, bærbar
Hvis du tænker, at så meget effekt kræver masser af plads, så tro om igen! Den genopladelige LED-arbejdslampe måler kun 13 x 44 cm og er kun 4,4 cm i dybden. Med en vægt på kun 700 gram er lampen også mere end bærbar. IP64-huset er stænktæt, meget let og ekstremt slagfast. Sammen med kantbeskyttelsen af slagfast plast er spotlyset perfekt til bærbar brug i værksteder og servicekøretøjer, hvor det nogle gange kan blive lidt ubekvemt. 

03. Kraftfuldt batteri, kraftfulde detaljer
Som man kan forvente af STAHLWILLE, tilbyder den genopladelige LED-arbejdslampe endnu mere og har imponerende, gennemtænkte detaljer. For eksempel med det integrerede genopladelige 3,7 V-batteri med 6600 mAh, som leverer strøm i op til 13 driftstimer. Arbejdslampen kan oplades via et standard Type-C-kabel, bruges som en ‘XXL’-powerbank og har en LED-kapacitetsindikator. Du kender altid opladningsniveauet. 
 
Og det er ikke alt: Det 360° drejelige håndtag er et andet højdepunkt. Det kan bruges som stativ eller til at hænge lyset op. Når den optimale position er fundet, kan håndtaget fastgøres med en enkelt bevægelse, så arbejdslampen forbliver pålideligt på plads. Den stærke magnet, der er indbygget i håndtaget, er en anden særlig praktisk funktion. Med denne magnet kan den genopladelige LED-arbejdslampe nemt fastgøres til den nærmeste metaloverflade – det kunne ikke være enklere!
  
 
Den genopladelige LED-arbejdslampe: det fleksible lys til professionel brug. Altid hvor du har brug for det. Altid klar til brug.

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047