23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTK Vehicle Electronics udvider sit sortiment med 44 nye bredbåndslambdasonder

Som specialist i tændings- og køretøjselektronik glæder det Niterra at kunne meddele, at vi har udvidet NTK Vehicle Electronics-sortimentet med 44 nye avancerede lambdasensorer.

De nye sensorer er et væsentligt element i forbindelse med at mindske forureningen fra forskellige motortyper. De måler løbende restindholdet af ilt i udstødningsgasserne og overfører denne information til køretøjets elektroniske motorstyreenhed (ECU), som derefter beregner luft-brændstofblandingsforholdet og sikrer den optimale omdannelseshastighed i katalysatoren, hvilket får stadig større betydning på grund af myndighedernes skærpede emissionskrav.

De 44 nye sensorer er klar til salg og kan allerede bestilles fra lageret i Duisburg. De bliver monteret i modeller fra store bilproducenter i hele verden, herunder Toyota, Nissan og Volvo:

  • Volvo - XC60
  • Nissan - Qashqai
  • Toyota - Land Cruiser
  • Toyota - RAV 4
  • Audi - A4, A4 Quattro, A6, Q5 Quattro
  • Fiat - Ducato 25 og 30, Tipo
  • Mazda - 2
  • Opel - Astra
  • VW - Caddy

De egner sig til køretøjer med benzin-, diesel og hybriddrivliner.

The nye referencer dækker en bilpark på omkring 1,4 millioner køretøjer på det NORDISKE marked.

Thomas Nelles, General Manager Aftermarket DACH & NORDICS hos Niterra EMEA GmbH, siger: "Med tilføjelsen af de 44 nye lambdasonder til vores i forvejen omfattende sortiment understreger vi vores bestræbelser på løbende at tilbyde vores eftermarkedssalgspartnere et bredt og moderne udvalg af denne vigtige sensortype.

Hos Niterra optimerer vi løbende vores lambdasensorer, så de leverer på det niveau, som kunderne forventer, og for at sikre, at motorerne er renere og mere effektive. De nye dele er endnu et bevis på virksomhedens fokus på kvalitet, teknologi, forskning og udvikling.

Du finder de nye OE- og applikationsdata til de nye produktnumre i TecDoc webkataloget.

Slut

Bemærkninger til redaktører

Om Niterra: 

Internationalt: Niterra (tidligere NGK SPARK PLUG) er en af de førende leverandører af keramiske produkter til bilindustrien. Virksomheden har hovedsæde i Nagoya, Japan, samt salgsafdelinger og fabrikker i hele verden. Virksomhedens bilsektion, der er specialiseret i tændingssystemer og elektronisk bilteknologi, leverer originaludstyr til kunder i hele verden. Samtidig arbejder virksomheden på at transformere sin organisation og sin portefølje i mere bæredygtige retninger. Der er udpeget fire forretningsområder til dette formål: Mobilitet, Medicinalvarer, Miljø og energi samt Kommunikation. Virksomhedens afdeling for keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med over 16.200 medarbejdere har en årlig omsætning på i alt 4,33 mia. euro i hele verden. Niterras EMEA-omsætning udgør 23 % af den samlede omsætning.

Reservedelsmarkedet EMEA: Niterra har oplevet stor vækst på reservedelsmarkedet, siden virksomheden skiftede fra kun at sælge motorcykeldele til også at betjene bilsektoren i 1970'erne. Virksomheden er kendt for sin enestående fokus på kvalitet, teknologi, forskning og udvikling. NGK Ignition Parts' sortiment omfatter tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler. NTK Vehicle Electronics' sortiment omfatter iltsensorer (inkl. NOx-sensorer), EGTS-sensorer, EGR-ventiler til recirkulation af udstødningsgasser, MAF- og MAP-sensorer samt motorhastigheds- og positionssensorer og sensorer til differenstryk i udstødningsgassen. Niterra servicerer reservedelsmarkedet i hele Europa, Mellemøsten og Afrika fra det regionale hovedkvarter i Ratingen, Tyskland. I EMEA-regionen har virksomheden seks regionale selskaber og omkring 800 medarbejdere.

Du kan få yderligere informationer på: www.ngkntk.com/nordic

 

Niterra EMEA GmbH
Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Kontaktperson

SE
Silvian Eichler
Specialist Trade Marketing Aftermarket DACH & NORD
+49 2102 974-309 s_eichler@ngkntk.de

Send til en kollega

0.031