23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Håndværkere er vilde med SCANGRIPS CONNECT-serie

4 håndværkere har testet SCANGRIPS CONNECT-arbejdslamper og er imponerede. Se videoen og hør, hvorfor de synes det er et godt koncept, og se dem teste lamperne med batterier fra blandt andet DeWalt, Makita og Bosch.

Udløber
1. juli 2026

Tømreren Jonas synes, at SCANGRIPS CONNECTORER er fede. De giver ham mulighed for at bruge samtlige af de 18 V/20 V batterier, han har i bilen. Derfor kan han nøjes med bare en enkelt arbejdslampe. ”Jeg er ikke så meget til ét mærke, jeg er bare til det bedste,” fortæller han.

Mester er derfor heller ikke nødt til at investerer i nye batterier. Du skal bare have en CONNECTOR, der passer til de 18 V/20 V batterier, I allerede bruger i firmaet. Med en SCANGRIP CONNECT-arbejdslampe har du komplet frihed til at bruge lige præcis det batterimærke, som du foretrækker.

I videoen bliver lamperne testet med batterier fra DeWalt, Makita, Bosch og Hikoki, men en unik CONNECTOR er udviklet til hvert enkelt værktøjsmærke og passer til de fleste 18/20-V-batteripakker. De sælges separat og har forskellige varenumre afhængigt af værktøjsmærket.

LED-arbejdslamperne er designet til at levere optimal belysning, hvor som helst og når som helst. Med en bred vifte af funktioner og justerbare belysningsindstillinger, kan du tilpasse lyset lige netop til dit behov og præferencer. Det giver dig fleksibilitet i dit arbejde.

// Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik eller hos din grossist/forhandler. 

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.047