23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stahlwille har ændret salgsstruktur på det norske marked.

Stahlwille Nordic A/S indtræder det norske marked med egne salgskompetencer.

Den 1. januar 2024 ændrede Stahlwille-koncernen salgsstrukturen på det norske marked. Indtil nu har koncernens produkter været forhandlet gennem virksomheden Oulie-Hansen, som har haft eksklusive importrettigheder gennem adskillige år.

Som respons på udviklingen i det nordiske marked og dets stigende konsolidering, glæder det os at præsentere en ny struktur, hvor Norge inkluderes i vores nordiske datterselskab, Stahlwille Nordic A/S. 

Konkret indebærer denne forandring vores direkte indtræden på markedet med egne salgskompetencer hvor vi tilbyder grossister og værktøjsforhandlere direkte samhandel med det nordiske datterselskab. Oulie-Hansen fortsætter ligeledes som en tæt og loyal samarbejdspartner.

Det norske marked integreres ligeledes i koncernen samt den nordiske marketingstrategi, således der sikres et ensartet og sammenhængende udtryk og værditilbud på tværs af markederne.
 
Vi ser frem til at møde det norske marked med nye kollegaer, samt vores markedsledende teknologier, og fortsætte udbygningen af vores anerkendte Stahlwille-brand i Norge. Vores nye brancheerfarne norske Technical Sales Manager, Thomas Møklegård, kan kontaktes på +47 917 24 228 eller tm@stahlwille.dk.

For yderligere information om salgsstrukturen bedes I kontakte Anders Gram på ag@stahlwille.dk.

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047