23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maleren Alexander har testet SCANGRIP CONNECT – Det siger han

“Dejligt, blødt, og lækkert lys.” Det er maleren Alexander Petersens vurdering af VEGA 4 CONNECT, der er en af lamperne fra SCANGRIPs CONNECT-serie, han har testet. Læs mere i artiklen her.

Udløber
1. november 2026

Alexander Petersen er maler og har sagt ja til at teste SCANGRIP CONNECT-konceptet. Han har testet AREA 6 CONNECT, VEGA 4 CONNECT samt SCANGRIP TRIPOD.   

”Så skal jeg i gang med at male en lækker lejlighed i København.” Her har Alexander med egne ord, ”taget sin lækre nye lampe fra SCANGRIP med.” Det er en AREA 6 CONNECT og er monteret på stativet fra SCANGRIP, der kan forlænges op til 3 meter. 

AREA 6 CONNECT giver et diffust, ensartet, blændfrit arbejdslys på op til 6000 lumen. Så lyset det er der styr på, når han skal i gang med at male. 

”Du kan bruge et hvilket som helst batteri.” Han sætter sit Dewalt batteri på lampen ved hjælp af en SCANGRIP CONNECTOR. ”Om det er Dewalt, Festool, Milwaukee, Makita. Det er lige meget.”  

Det er bare en håndfuld af de batterimærker, du kan bruge til SCANGRIPS CONNECT-lamper. Du skal bare have en CONNECTOR, der passer til. Det er virkelig praktisk og skaber en mere behagelig arbejdsdag.  

SCANGRIP CONNECT er et innovativt belysningskoncept til professionelle håndværkere. En unik CONNECTOR er udviklet til hvert enkelt værktøjsmærke og passer til 18/20-V-batteripakker. Du skal bare montere dit batteri på en matchende CONNECTOR og sætte det på arbejdslampen. Så er du klar til at arbejde.

Han tester også VEGA 4 CONNECT-lampen. ”Fuldt spotlight. Kan vi se hvad vi laver? Det tror jeg vist nok at vi kan. Dejligt, blødt, og lækkert lys,” siger han imponeret om VEGA 4 CONNECT og lyser rundt i lokalet med den.   

Ligesom AREA 6 CONNECT, giver VEGA 4 CONNECT også et blødt diffust lys, der gør den ideel til maler- og installationsarbejde. Derudover mindsker den skygger, hvilket er med til at gøre arbejdet lettere, når det er vigtigt at kunne se klart for at udføre opgaven. ”Den lyser rigtig, rigtig fint,” siger han om den. 

”Så er der ikke andet at sige end rigtig god arbejdslyst” 

// Spørg efter SCANGRIP i din lokale håndværkerbutik eller hos din grossist/forhandler. 

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.063