23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO, det første valg til udskiftning af viskerblade

På grund af deres funktionalitet er DENSO viskerblade det perfekte eftermarkedsvalg, da de pålideligt og effektivt holder forruden ren og klar, så chauffører kan forblive sikre på deres rejser

Som en vigtig sikkerhedskomponent er DENSO viskerblade omhyggeligt fremstillet og testet for at sikre, at de opfylder præcise standarder for pasform og ydeevne. DENSO har en gennemprøvet erfaring med originaludstyr (OE) og banebrydende nye design, og virksomhedens viskerblade bør være det første valg til udskiftning, da de er grundigt afprøvet og testet med en kvalitet og ydeevne, der gør dem til en løsning, som både bilister og eftermarkedsfagfolk kan stole på.

Overlegen ydeevne: DENSO viskerblade er designet til at give det bedst mulige udsyn under alle vejrforhold, uanset om det er kraftigt regn- eller snevejr. Dette skyldes, at de er konstrueret til at tørre forrudens overflade effektivt og ikke blot fejer vand væk, men også selv det mest genstridige snavs, så der bliver klart udsyn over vejen forude.

Holdbarhed: DENSO viskerblade er lavet af materialer af høj kvalitet, der er slidstærke og langtidsholdbare, hvilket betyder, at de er robuste og effektive, men kan også modstå ekstreme vejrforhold, såsom skarpt sollys og minusgrader.

Nem installation: DENSO viskerblade er nemme at installere, og de fleste modeller tager kun et par minutter at montere. Dette gør udskiftning af viskerblade til en ligetil proces, der ikke kræver meget tid og kræfter og er et nemt årligt sikkerhedstjek.

Jævn og støjsvag drift: Ud over deres effektivitet er DENSO viskerblade designet til at give en behagelig køreoplevelse, så deres avancerede teknik reducerer støj og vibrationer, hvilket giver en næsten lydløs drift.

Tilpasning: DENSO viskerblade fås i en række størrelser og design, så uanset forrudens mærke og model eller størrelse og forme er der et viskerblad, der passer perfekt og giver optimal ydeevne og maksimalt udsyn for føreren.

DENSO viskerblade har den perfekte pasform til et omfattende udvalg af bilmodeller, der passer til OE-installationssystemer af flad, bajonet-, krog- og dobbeltskrue-type, med eftermarkedsprogrammet bestående af konventionelle, flade, hybride og bagrude viskerbladsdesign.

Sammenfattende giver DENSO viskerblade overlegen ydeevne, holdbarhed, nem installation, jævn og støjsvag drift og en tilpasset pasform, hvilket gør dem til det første valg til at holde forruderne rene og klare.

Yderligere oplysninger om DENSO Aftermarket-viskerblade er tilgængelige online.

Besøg DENSO E-katalog for at finde den perfekte udskiftning.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.049