23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til Michael – Vores nyeste ekspert

Vi byder hjerteligt velkommen til Michael Christensen, vores nyeste ekspert i trykluft og gas, som er startet hos os den 1. januar 2024!

Det er med stor begejstring, at vi kan byde Michael Christensen velkommen til Elektro Gruppen-familien fra 1. januar 2024. Med mere end 30 års erfaring inden for trykluft og 20 års ekspertise i gasgeneratorer og -systemer, er Michael en stærk tilføjelse til vores voksende virksomhed.

 

Ekspertise i trykluft og gas 
Michael besidder en dybdegående viden og erfaring inden for trykluftsystemer og gasproduktion, herunder nitrogen, oxygen og hydrogen. Hans tiltrædelse er afgørende for at udvide vores rækkevidde og styrke vores position på markedet, især med fokus på at hjælpe vores kunder på Sjælland.

"Elektro Gruppen har en god synergi mellem de mange og forskellige kompetencer, som virksomheden besidder. Det åbner op for et væld af muligheder og giver os en stærk enhed. Samtidig er det en klar fordel for kunderne – de har nemlig adgang til al denne ekspertise gennem ét enkelt kontaktpunkt. Det gør det nemmere og mere effektivt for dem at udnytte hele spektret af Elektro Gruppens ydelser," fortæller Michael.

 

Langvarige kundeforhold og service i top 
I Elektro Gruppen stiller vi altid skarpt på at opbygge langvarige og stærke kundeforhold. Derfor passer Michael også perfekt i teamet. Det er nemlig også vigtigt for ham at sætte sig ind i kundernes behov og skræddersy løsninger derefter.

Michael er dedikeret til at rådgive og finde den bedste løsning baseret på hver enkelt kundes unikke behov. "Jeg sætter en ære i at finde den bedste løsning – den løsning, som jeg også selv havde valgt," understreger han.

 

Solid erfaring med Parker Hannifin 
Gennem årene har Michael opbygget solid erfaring med Parker Hannifin-produkter og har et stærkt samarbejde med Parker. Det gælder også deres gasgeneratorer, som muliggør egenproduktion on site.

Af fordele ved virksomheders egen gasproduktion fremhæver han bl.a.:

  • Økonomisk besparelse
  • CO2-besparelse og miljøbevidste løsninger
  • Forsyningssikkerhed og fleksibilitet
  • Reduktion af spild

 

Kontakt Michael 
Fang Michael på tlf.: 4022 9080 eller via e-mail: mch@trykluft.dk til en uforpligtende snak om, hvad der kunne være den bedste løsning inden for trykluft og/eller gas hos dig.

 

Velkommen ombord, Michael!

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.046