23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO's Hybrid viskerblade-serie omdøbes og ompakkes for at afspejle deres førsteklasses originaluds

DENSO Hybrid Blade er det originale udstyr (OE), der vælges af bilproducenter over hele verden, og det er kun 25 mm højt, hvilket gør det både vindafvisende og diskret, mens det stadig leverer den aftørringsevne, der betyder, at det er den enestående løsning til et udskiftningsblad af førsteklasses kvalitet.

Blandt sine mange ekspertiseområder er DENSO specialist i viskerblade og leverer OE-viskerblade til fremtrædende bilproducenter verden over. Disse blade er dog også tilgængelige for den uafhængige service- og reparationssektor gennem DENSO Aftermarket. For at afspejle deres status som førsteklasses kvalitet er emballagen blevet redesignet, opfrisket og relanceret, og serien er blevet omdøbt til Hybrid Blade.

Den nydesignede emballage, der pryder DENSOs traditionelle blå farve med et fremtrædende 'DENSO Premium Quality'-stempel, er prestigefyldt og attraktiv og matcher de rene linjer i de moderne køretøjer, de passer til, hvilket gør dem til en bemærkelsesværdig tilføjelse til detail-miljøet, mens de stadig er robuste og kan håndteres i engrosleddet.

Desuden er emballagen også blevet ændret internt, så der bruges mindre materiale i produktionen, hvilket afspejler virksomhedens forpligtelse til at reducere emissioner og beskytte miljøet, men med den smarte brug af tre små papholdere holdes bladet både sikkert på plads og er godt beskyttet.

Emballagen indeholder også monteringsinstruktioner, der sikrer, at de monteres korrekt, men har også en QR-kode, der ikke kun viser alle de applikationer, bladene passer til, men også giver adgang til yderligere installationsinstruktioner.

Disse æstetiske egenskaber bakkes op af praktiske tilføjelser som f.eks. inkluderingen af tjekkisk, græsk, portugisisk og rumænsk i kommunikationen på pakken, hvilket sammen med monteringsvejledningen, krogtypen og -længden betyder, at de nødvendige oplysninger er klare og lette at forstå for den professionelle installatør på et værksted eller for den almindelige bilist, der leder efter det bedste nye viskerblad til sin bil.

Yderligere oplysninger om DENSO Hybrid bladenes nye emballage findes i videoen DENSO's video om emballagen til hybrid bladene.

Hvis du er på udkig efter et hybridviskerblad af den bedste kvalitet, kan du nemt finde det i DENSO E-kataloget.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.062