23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maxus accelerer i digitalt salg i samarbejde med FindLeasing

Det danske marked for elbiler oplever i øjeblikket en mindre revolution, og elbilsmærket Maxus tager springet mod en digital fremtid i samarbejde med FindLeasing. Partnerskabet positionerer Maxus som en frontløber inden for digital bilhandel og styrker deres engagement i det danske marked.

Tilpasser sig forbrugertrends og markedets dynamik

Samarbejdet med FindLeasing markerer en betydningsfuld milepæl for Maxus og symboliserer virksomhedens indtræden på leasingmarkedet. Maxus erkender vigtigheden af at imødekomme forbrugertendenserne og adresserer skiftende præferencer inden for bilfinansiering og den digitale kunderejse.

“Partnerskabet med FindLeasing har allerede været en overvældende succes, der har givet os værdifuld eksponering og kvalitetsleads. Vi er begejstrede over at have kastet os ind i leasingverdenen, hvilket udvider vores muligheder for at imødekomme kundernes behov”, fortæller Steffen Vilstrup, Manager Director hos Maxus Danmark.

 

Digital synlighed skal styrke brandkendskab

Samarbejdet betyder, at Danmarks største leasingportal, www.FindLeasing.nu, åbner dørene for et imponerende udvalg af Maxus’ elektriske person- og varebiler. Potentielle kunder kan nu udforske og sammenligne et bredt udvalg af både person- og varebiler og skræddersy leasingtilbud med et enkelt klik. Med mere end 3,9 millioner årlige annoncevisninger skal annonceringen på FindLeasing sikre Maxus maksimal eksponering.

“Vi arbejder målrettet og effektivt på at placere og fastholde Maxus i danskernes bevidsthed. Med det nye samarbejde med FindLeasing sigter vi mod at nå endnu bredere ud og positionere os i toppen af det stærkt voksende elbilsmarked. Helt konkret arbejder vi mod at fordoble salget af biler det kommende år.” udtaler Steffen Vilstrup, Manager Director hos Maxus Danmark.

Foruden annoncering på leasingportalen indebærer samarbejdet et omfattende partnerskab med udvalgte bilforhandlere, hvor Maxus’ biler implementeres direkte på de respektive virksomheders hjemmesider.  Implementeringen hos forhandlerne er i fuld gang og løsningen forventes at være færdigudrullet i december måned.

 

Effektiv administration sikrer tidsoptimering

FindLeasing er en del af produktporteføljen hos Autosource Group, der udvikler digitale løsninger skræddersyet til bilbranchen. Selvom navnet primært associeres med den populære leasingportal, hvor forbrugere kan søge og sammenligne leasingtilbud fra forhandlere i hele Danmark, repræsenterer det også en omfattende administrativ leasingplatform.

Jesper Wang, CSO hos ASG-gruppen, fortæller: “Vores innovative platform tilbyder en digital løsning til håndtering af tilbud og henvendelser, hvilket garanterer en problemfri og hurtig proces. Kunderne kan 100% digitalt interagerer med de mange kombinationer af leasingtilbud og finde den mest attraktive sammensætning. Alt opdateres automatisk og forhandleren slipper derfor for den tunge administrative byrde med papirarbejde frem og tilbage.”

Det digitale system spiller samtidig en afgørende rolle i det aktuelle marked, hvor priser og rentesatser skifter hyppigere end nogensinde før. Værktøjet gør det muligt for Maxus at justere tilbud på tværs af alle forhandlere og platforme med få klik.

 

Om Maxus Danmark:

Maxus Danmark importerer et bredt udvalg af elektriske person- og varebiler fra SAIC Maxus, en af Kinas førende bilproducenter. Virksomheden gjorde sin entré på det danske marked i sommeren 2020 gennem et strategisk partnerskab med RSA Danmark. Siden etableringen har Maxus Danmark arbejdet dedikeret på at etablere sig som en bæredygtig kraft inden for elbilindustrien og skabe et solidt fodspor på det danske marked. Maxus arbejder mod en klar mission, hvor salget skal fordobles det kommende år gennem digitale indsatser og 38 udsalgssteder fordelt i hele landet samt på Grønland og Færøerne.

 

Om FindLeasing:

FindLeasing er anerkendt som Danmarks største online portal dedikeret til leasingtilbud. Portalen samler tilbud fra forhandlere i hele Danmark og gør det nemt for forbrugere at udforske leasingmarkedet og sammenligne priser. Virksomheden blev i starten af 2023 opkøbt af Autosource Group koncernen og har siden da arbejdet målrettet på at udvikle og udbrede den bagvedliggende platform, der sikrer forhandlere i branchen tidsbesparelser og øget salg gennem et omfattende salgs- og administrativt værktøj. Med en voksende digital produktportefølje stræber virksomheden efter at være førende inden for udviklingen af digitale løsninger til autobranchen.

 

Ved eventuelle spørgsmål kan Autosource Groups CSO, Jesper Wang, kontaktes på jw@autosourcegroup.dk eller telefon +45 40 63 68 37.

Maxus Danmarks Manager Director, Steffen Vilstrup, står også til rådighed og kan kontaktes på telefon +45 30 27 98 16 eller via e-mail på steffen.vilstrup@rsadanmark.dk.

ASG Digital A/S
Bondovej 16
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40066349
P nummer: 1024183366

Kontaktperson

MB
Morten Burcharth
Marketingchef
mob@autosourcegroup.dk

Send til en kollega

0.094