23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug cirkulær økonomi til forretningsudvikling

Sådan kommer din virksomhed i gang og får udbytte af cirkulær økonomi - du kan stadig nå at tilmelde dig.

Cirkulær økonomi handler om at drive forretningen smartere, så ressourcerne udnyttes bedre og virksomheden fornyer innovation og forretning. På vej mod cirkulær økonomi gentænkes design, produktion, forbrug og affaldsbortskaffelse. Der sigtes mod at holde materialer og produkter længst muligt i live – og nye forretningsmodeller spirer frem.

Cirkulær økonomi er blevet et vigtigt konkurrenceparameter for produktions- og fremstillingsvirksomheder, ikke mindst pga. EU's store ambitioner på området. Cirkulær økonomi er i dag et afgørende redskab til at styrke bæredygtighed, klimapræstation og samarbejdet i forsyningskæderne.

På dette 1-dags kursus klæder vi dig på til at høste fordelene ved cirkulær økonomi. Du bliver klogere på de krav og udfordringer, markedet stiller, og vi arbejder i praksis med at vende kravene til en strategisk fordel. Vi ser konkret på forretningsmulighederne, og du får en værktøjskasse med greb og forretningsmodeller, du kan bruge til at sikre jer en stærk position i fremtiden.

Læs mere om kurset her

Det lærer du

  • Vide, hvordan de kommende krav inden for cirkulær økonomi rammer din virksomhed
  • Være klar til at udnytte cirkulære forretningsmodeller til at skabe værdi
  • Have indsigt i, hvordan andre virksomheder inden for produktion og fremstilling har vendt cirkulær økonomi til en strategisk og kommerciel fordel
  • Have identificeret konkrete indsatsområder til at komme i gang
  • Have overblik over de ressourcer, du skal bruge til at arbejde videre med cirkulær økonomi i din virksomhed.

Eksempel på case

”Flere virksomheder efterspørger konkrete måder at øge levetiden af deres produkter, der samtidigt er en god business case. Vi har bl.a. hjulpet en dansk produktionsvirksomhed med at udvikle en leasingmodel, hvor både reparation og vedligeholdelse er inkluderet i prisen. Det giver et stærkt incitament til at producere mere cirkulære produkter, der samtidigt kan skabe et længerevarende og tættere forhold til virksomhedens kunder.”

Læs mere og tilmeld  dig her: Brug cirkulær økonom i til forretningsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MS
Martin Strand
mstr@di.dk

Send til en kollega

0.095