23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor er leasing vejen frem for GN Store Nord

Den danske audioteknologi-gigant GN Store Nord har taget en stor beslutning om at sælge deres hovedsæde i Ballerup. Men flyttekasser bliver der ikke brug for.

For virksomheder med hundredvis af medarbejdere, store lagerhaller eller pladskrævende produktion, kan det kræve en stor del af virksomhedens likviditet at sikre de rigtige rammer. Men ved at sælge et hovedkontor og lease det efterfølgende, kan man frigive kapital, som eksempelvis kan investeres i udvikling af forretningen eller blot skabe en større likviditet her og nu.

"Når du leaser en ejendom, frigør du likviditet og får et større økonomisk råderum, som du kan bruge på andre tiltag i din virksomhed. Det er lige netop det, GN Store Nord har valgt med vores særlige sale & lease back-løsning", fortæller Stine Kepp, Real Estate Director i Nordania Leasing. 

GN Store Nords hovedsæde er nu solgt til Nordania Leasing, som står for tilbageleasingen til audioteknologi-giganten de næste 10-15 år. Denne særlige aftale kaldes for sale & lease back. Salget til en værdi af 500 mio. kr. har været et vigtigt element i deres nye kapitalplan.

Sale & lease back-løsningen burde, ifølge GN’s Senior Director (Head of Group Treasury & Insurance), Arne From, tale til langt de fleste større virksomheder:

”Vi var lige ved at vælge en anden og mindre attraktiv løsning, da vores rådgiver fra Danske Bank gjorde os opmærksom på den særlige sale & lease back-løsning. Det har været en kæmpe gevinst for os!” Arne From, Senior Director, GN Store Nord.

Læs hele historien her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047