23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generator og starter er blandt DENSO's seneste tilføjelser til eftermarkedet

DENSO er en pioner inden for start- og generatorteknologi og verdens største OE-producent (originalt udstyr) af roterende elektriske dele med en global markedsandel på mere end 25 procent, så det er ikke overraskende, at virksomhedens eftermarked fortsætter med at vokse, med ni nye referencer introduceret i sortimentet alene i juli.

De nye tilføjelser viser omfanget af specialiseringen i roterende elektriske dele og dækker både personbiler (PC) og tunge køretøjer (HD) med to generatorer og tre startere til PC-referencer knyttet til 18 OE-varenumre, der dækker 89 modeller og næsten 1,7 millioner køretøjer, og tre HD-startere knyttet til 15 OE-varenumre, der dækker applikationer inden for så forskellige sektorer som landbrug, gaffeltrucks, byggeri, marine, industri og naturligvis vejtransport.

Mange af PC-applikationerne er til avancerede europæiske køretøjer med de to generatorer, hvilket omfatter modeller såsom Porsche 718 Boxster, 718 Cayman, Cayenne, Macan og 911, hvor de fire startere passer til blandt andet BMW 1, 2 Active og Gran Tourer og X1, Opel Insignia II, Toyota Hiace VI og Hilux IV samt til flere MINI-varianter. Når det kommer til HD-tilføjelser, omfatter bemærkelsesværdige applikationer referencer fra Caterpillar, Carrier Transicold og Kubota.

Alle disse nye tilføjelser er tilgængelige med det samme hos DENSO-distributører og kan sammen med de tusindvis af andre OE-kvalitetskomponenter i DENSO-eftermarkedssortimentet findes i virksomhedens e-katalog https://www.denso-am.eu/catalog via TecDoc.

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047