23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO føjer AC-kompressorer til sit voksende PowerEdge-sortiment

DENSO Aftermarket skabte PowerEdge-brandet for at imødekomme efterspørgslen fra kunder, der er på udkig efter reservedele af høj kvalitet/god værdi, og har nu udvidet sortimentet til at omfatte termiske styringsprodukter med introduktionen af airconditionanlæg kompressorer (AC).

PowerEdge er ikke en del af det konventionelle DENSO-sortiment, men er udviklet til at hjælpe distributører og værksteder med at udfylde hullerne i deres eksisterende sortiment og give dem mulighed for at levere en konkurrencedygtig løsning til de kunder, der leder efter et prisvenligt alternativ.

PowerEdge har derfor potentiale til at åbne op for salgsmuligheder, og da den er udviklet i overensstemmelse med krævende designstandarder og komponentanvendelse, opfylder den kravene til det voksende behov for produkter af høj kvalitet i mellemprisklassen. Ved siden af viskerblade omfatter sortimentet nu også AC-kompressorer, hvilket udvider brandets dækningsområde til at omfatte endnu en produktgruppe.

DENSO er verdens førende AC-specialist inden for originaludstyr, hvilket betyder, at denne serie af kompressorer understøttes af den ekspertise, der kan sikre, at de leverer et kvalitetsalternativ til køretøjer i anden halvdel af deres levetid.

PowerEdge-kompressorer udnytter DENSO's omfattende erfaring med udvikling af AC-systemer og tilbyder den ideelle kombination af holdbarhed, ydeevne og værdi, fremstillet ved hjælp af kvalitetskomponenter og -materialer og testet i henhold til strenge ydelsesstandarder. Derudover er de altid fyldt med den korrekte specifikation og mængde olie, så værkstederne kan montere et kvalitetsprodukt med sikkerhed.

I første omgang vil PowerEdge-kompressor sortimentet bestå af 31 varenumre, men det er planen, at det skal udvides hurtigt i løbet af de næste 12 måneder. Udbuddet omfatter udvalgte kompressorer til tunge køretøjer sammen med de mange applikationer til personbiler, hvilket yderligere øger dens appel som en praktisk løsning til den ældre bilpark.

Nogle af de populære køretøjer, som PowerEdge-serien tager højde for, omfatter Opel Astra og Corsa, forskellige PSA-applikationer som 206, 307, C3, Berlingo og Partner samt adskillige VAG-modeller som Golf, Passat, Polo, A3, Leon og Octavia.

Ud over kvalitetsdesign og -fremstilling præsenteres serien naturligvis i en robust emballage, der indeholder grundige monteringsvejledninger og understøttes af et særligt PowerEdge-webkatalog samt via TecDoc. Det drager også fordel af det fulde DENSO-servicetilbud, der omfatter bestilling, levering, logistik og kundeservice.

Du kan finde flere oplysninger om PowerEdge-produkter på www.poweredgeproducts.eu

 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.062