23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Euromaster Danmark overdrager sine danske aktiviteter til Vulkan Group Aps fra 2024

Der er indgået en ny aftale - og fra den 1. januar 2024 vil Euromaster Danmarks medarbejdere overgå til Vulkan Group ApS.

27.11.23 |  Efter at have overvejet flere muligheder for at kunne overdrage sine danske aktiviteter til en anden aktør, kan Euromaster Services and Management nu endelig offentliggøre, at der er underskrevet en aftale med Vulkan Group ApS, som overtager hele Euromasters Danmarks netværk - herunder 22 centre, salgsafdeling og administration. 

Fra den 1. januar 2024 vil Euromaster Danmarks medarbejdere overgå til Vulkan Dæk A/S, hvor de fortsat vil servicere kunder med samme høje kvalitet og services. Indtil slutningen af december vil både Euromaster Danmark og Vulkan samarbejde for at sikre en glidende overgang for både medarbejdere og kunder. 

”Vi er glade for i dag at kunne offentliggøre aftalen med Euromaster Danmark, da vi har mange ting til fælles. Vi ser frem til fortsat at kunne tilbyde den høje service og kontakt til kunderne. Vi ønsker, at sammenlægningen vil skabe endnu mere værdi for både ansatte og kunder i det nye setup”, siger Henrik Nielsen, Adm. direktør i Vulkan Dæk. 

Benoît Heubert, CEO i Euromaster Group, udtaler:
“Euromaster Danmark og Vulkan kender allerede hinanden godt, da Vulkan i flere år har produceret og solgt Michelins regummierede produktlinje, Recamic, gennem Euromaster Danmark. 

Jeg er glad for, at vores danske medarbejdere snart overgår til Vulkan A/S. Vi ved, at deres unikke ekspertise og know-how bliver anerkendt. De kommer alle til at spille en central rolle for at opretholde serviceniveauet for alle forretningssegmenter og kunder. Jeg ser positivt på fremtiden, da Euromaster Danmark og Vulkan A/S deler samme passion for både medarbejdere og kunder”

Om Euromaster
Euromaster er en europæisk kæde ejet af Michelin. Euromaster tilbyder dæk- og autoservice for både privat- og erhvervskunder, fordelt ud på 2.600 lokationer i 19 lande.

Om Vulkan Group
Vulkan Group er et familieejet dansk selskab, som ejer Vulkan Dæk, etableret i 1963. Vulkan Dæk producerer regummierede dæk til transportindustrien og servicerer kunder i Danmark, Sverige og Norge – og specialiserer sig i Michelins Recamic og Marangonis RingTread system. 

Ved spørgsmål, kontakt Salgs- og Marketingdirektør, Lene Lodberg: Tlf. 24 98 78 94 eller på lene.lodberg@euromaster.com.

Dækpartner A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14808701
P nummer: 1020322620

Send til en kollega

0.047