23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TotalEnergies lancerer ny serie indenfor kølervæsker

TotalEnergies tager kølervæsker til det næste niveau: Cartech - Plus EVO - Neotech

TotalEnergies lancerer en ny serie af kølervæsker: Cartech, Plus EVO og Neotech. Med beskyttelse helt ned til -37C bliver dit køretøj klar til meget kolde klimaforhold, og uden skadelige additiver som nitritter, borater, 2-EHA og aminer, er der sammen med EU-standarden for CO2 emissioner selvfølgelig også tænkt på miljøet!

Cartech – Det fremtidssikre valg til personbiler*

Cartech er designet til personbiler og tilbyder en premium glykolbaseret formel og den nyeste P-OAT-teknologi (Phosphated Organic Additive) for stabilitet ved høje temperaturer og udsving samt beskyttelse af komponenter. Den er særligt velegnet til bilmærker under Stellantis samt Ford, Renault og Nissan.

Plus EVO – Den helt rigtige ved silikat-basiskrav*

Plus EVO opfylder kravene til silikatbaserede anvendelser. Det er en alsidig og multifunktionel kølervæske, der er baseret på monoethylenglycol kombineret med silikathæmmerteknologi med fosfat og organiske tilsætningsstoffer (Si-P-OAT). 

Plus EVO er egnet til forbrændingsmotorer men også visse el-biler. Den anbefales især til tyske bilproducenter og motorer, der kræver en silikatbaseret kølervæske.

Neotech – For Heavy Duty køretøjernes driftsikkerhed*

Neotech er designet til tunge køretøjer som lastbiler og entreprenørmaskiner. Den er baseret på monoethylenglycol kombineret med organiske tilsætningsstoffer (OAT) og kan modstå høje temperaturer og udsving under ekstreme forhold. Den er også egnet til køretøjer med forbrændingsmotorer og visse elbiler.

Cartech, Plus EVO og Neotech findes som koncentrat (Glacelf) og klar-til-brug (Coolelf). 

 * Bemærk venligst, at den primære anvendelse af disse kølervæsker kan variere. Se altid vores olieguide for anbefalinger til specifikke mærker/modeller samt dataark. Så kan du også holde hovedet helt koldt!

Du kan læse mere om TotalEnergies' kølersvæsker her. 

 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.064