23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO mindsker emballagen og reducerer mængden af plastik med 51 tons

DENSO Eftersalgmarkedet fortsætter med stor entusiasme sin kurs mod miljømæssig bæredygtighed og har identificeret og implementeret ændringer i, hvordan virksomheden både indkøber og bruger den indvendige emballage til sine roterende produkter og kompressorer.

 
• 51 tons plastik reduceret 
• Samme beskyttelsesniveau under opbevaring og transport 
• Nemmere at genbruge 
  
I overensstemmelse med moderselskabets løbende bestræbelser på at opnå kulstofneutralitet og miljømæssig bæredygtighed spiller DENSO Eftersalgsmarkedet også proaktivt en rolle i disse vigtige målsætninger, og med den interne emballering af to af sine kerneprodukt grupper fører man an i denne bevægelse. 
  
"Selvom den emballage, vi har brugt til at beskytte de roterende produkter (startere og generatorer) og aircondition kompressorer i vores eftermarkeds-sortiment, har sikret, at produkterne leveres i god stand, er den anvendte polyurethan, som skumposerne er lavet af, problematisk at bortskaffe og meget vanskelig at genanvende," siger DENSO Europe."Det var spørgsmål, vi derfor ønskede at løse, og så begyndte en rejse, der startede i juli 2022 og vil blive fuldført i begyndelsen af april 2023, når denne emballering vil blive erstattet af 100% genbrugspapir, som i sig selv er fuldstændig genanvendeligt." 
  
For at opnå disse betydelige etiske og miljømæssige gevinster, benyttede DENSO sig af ekspertisen fra Pregis, en førende producent og leverandør af innovative emballage- og beskyttelsesprodukter, som identificerede at de eneste to realistiske alternativer til de eksisterende skumposer var luftfyldte nylon lommer eller puder, men nylon kan ikke genanvendes, så det er ikke et af DENSO's primære mål, eller genbrugspapir, men der er traditionelt blevet stillet spørgsmålstegn ved, om det kan yde den beskyttelse, som disse vigtige udskiftningskomponenter kræver under opbevaring og transport. 
Pregis var dog overbevist om, at de kunne finde en løsning og gik i gang med at bevise teorien med en række interne tests, som blev bakket op af en uafhængig vurdering fra Thales Cryogenics i Eindhoven i et virkeligt miljø for at give den nødvendige bekræftelse på, at den endelige formulering af emballagen beskytter produkterne i samme grad som skumposerne. 
"Som det viste sig," fortsatte Bartashevich, "afslørede en direkte sammenligning mellem skumemballagen og den nye papiremballage, at papirets beskyttelse faktisk var bedre! 
  
"Thales foretog også sammenligninger af bæredygtighed og produktivitet mellem de to produkter, og selvom det måske ikke var overraskende, strøg papiret igen til tops, når det gjaldt bæredygtighed, ikke mindst fordi det er fremstillet af genbrugspapir, og der ikke fældes et eneste træ i produktionen, så på alle måder er det helt klart et bedre produkt for DENSO at sætte sin lid til." 
Ud over disse imponerende testresultater afslører et glimt af dataene andre fordele, der underbygger beslutningen om at gå fra skum til papir. Disse omfatter en årlig reduktion af plast og skum på 51 tons, hvilket fører til CO2 -emissionsreduktioner, og det faktum, at det er let at bortskaffe og genanvende. 
  
Efter den omfattende forskning, der blev udført i projektets evalueringsfase, er det sidste trin i konverteringsprocessen implementeringen af udskiftningen af skumemballagen og indførelsen af papir i pakkeforløbet. Det er endnu et ansvar, som Pregis tager sig af, da de foretager en vurdering af virksomhedens faciliteter og leverer løsningen til den mest effektive pakkeprocedure, herunder et scanningssystem, der angiver den korrekte mængde papir og pakkemetode til den komponent, der er på arbejdsstationen på det pågældende tidspunkt. Evalueringen af stedet indebærer også den mest hensigtsmæssige placering af maskinen til papirproduktion, et andet element i den overordnede ressourceoptimering, og hvorfra emballagen produceres internt. 
Distributører og slutbrugere vil være glade for at høre, at det papir, der bruges til den indre emballage, er FSC-certificeret og fremstillet af 100% genbrugsmateriale, hvilket betyder, at det kan bortskaffes som almindeligt papiraffald og genbruges igen. 
"Selvom overgangen fra skum til papir på grund af dens kompleksitet og behovet for, at alle implikationer overvejes nøje og korrekt, ikke har været et hurtigt arbejde, vil det, når det er gennemført, give mange fordele for miljøet, vores virksomheds engagement i bæredygtighed og for vores medborgeres velbefindende," konkluderede DENSO Europe. 
 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047