23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP lyser op på FTZ-messen

Vi præsenterer vores seneste nyheder inden for LED-arbejdslamper på FTZ-messen d. 8.-9. november. Kom forbi vores stand nr. 6622 og se dem i aktion!

Udløber
1. januar 2026

På FTZ-messen står vi klar til at vise vores brede udvalg af LED-arbejdslamper til autobranchen, der inkluderer multifunktionelle håndlamper udviklet til krævende arbejde på værkstedet.

MAG PRO WIRELESS er en af produktnyhederne, der giver mulighed for at oplade din håndlampe trådløst via SCANGRIP CHARGING PAD. Magneterne på lampens bagside gør, at den kan oplades lodret, selvom laderen er monteret på væggen. Du ved derfor altid, hvor din håndlampe er, hvilket giver større komfort.

Med det nye MULTILIGHT CONNECT koncept kan du tilpasse arbejdslyset til hver enkelt opgave ved at skifte mellem forskellige lyshoveder. MULTILIGHT CONNECT er kompatibel med alle 18 V og 20 V batteripakker fra populære værktøjsmærker ved hjælp af en SCANGRIP CONNECTOR, der er individuelt designet til hvert brand. Du kan derfor bruge de batteripakker, du allerede har til rådighed på værkstedet.

Kom forbi vores stand nr. 6622 og oplev vores komplette sortiment af LED-arbejdslamper til autobranchen, der sikrer optimalt arbejdslys og dækker mekanikerens specifikke behov.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Kontaktperson

MP
Max Pedersen
Export Manager
mp@scangrip.com

Send til en kollega

0.047