23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCANGRIP står klar på au2messen 2023

Har du planer om at slå et smut forbi au2messen i Fredericia d. 25. og 26. oktober? Besøg SCANGRIPs stand og oplev alle de seneste nyheder inden for LED-arbejdsbelysning.

Udløber
27. oktober 2026

Vores samarbejdspartner gennem mange år, Au2parts, åbner igen dørene op for Danmark største au2messe, og vi står klar til at byde besøgende velkommen med det fedeste arbejdslys til autobranchen.

Vi præsenterer et bredt udvalg af vores produktsortiment fra mindre håndlamper til større, kraftfulde arbejdslamper samt vores specialiserede lamper til maler- og lakeringsindustrien.

Er du interesseret i det allernyeste, skal du tage et kig på MULITLIGHT CONNECT, som er et unikt system, der giver mekanikeren mulighed for nemt at tilpasse sit arbejdslys til enhver opgave. Med udskiftelige lyshoveder kan du justere lyset efter behov. Og det bedste er, at MULTILIGHT CONNECT er kompatibel med alle 18 V og 20 V batteripakker fra de førende værktøjsmærker, så du kan bruge den batteripakke, du allerede har liggende på værkstedet.

På messen kan du opleve den nye, opdaterede MAG PRO WIRELESS, som giver mulighed for trådløs opladning af håndlampen ved hjælp af CHARGING PAD-tilbehøret. Laderen er designet, så arbejdslampen automatisk "glider på plads" ved hjælp af de kraftige magneter på bagsiden. Den smarte funktion giver mulighed for at oplade håndlampen i en lodret position, selv når laderen er monteret på væggen. Dette giver ekstra komfort på værkstedet. Med sin imponerende lysstyrke sikrer MAG PRO WIRELESS optimal belysning til præcis og detaljeret arbejde.

Derudover har vi samlet vi 4 lækre promopakker med lamper, som er perfekte til inspektionsopgaver og altid lige ved hånden.

Så kom forbi SCANGRIPs stand på au2messen – vi glæder os til at byde dig velkommen!

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.047