23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neo Coating A/S styrker positionen i gulvbranchen gennem erhvervelsen af TS Coating

Neo Coating A/S styrker sin position i gulvbranchen med erhvervelsen af TS Coating. Fusionen kombinerer to anerkendte navne, herunder Tommy Svendsen og hans kompetente gulvlæggere. Dette styrker virksomhedens kapacitet og fastholder fokus på at levere højkvalitetsgulve. Neo Coating ser fusionen som afgørende for målet om at levere endnu flere kvalitetsgulve til tiden.

Neo Coating styrker positionen i gulvbranchen gennem erhvervelsen af TS Coating

I en tid præget af forandring og udvikling inden for byggebranchen, er det med stor spænding og forventning, at vi kan annoncere den seneste milepæl for Neo Coating – erhvervelsen af TS Coating. Denne nye konstellation repræsenterer ikke blot en fusion af to respekterede navne inden for den fugefri gulvbranche, men også en styrkelse af vores position som en af de førende leverandører af fugefrie kvalitetsgulve.

Velkommen til Tommy Svendsen og de dygtige gulvlæggere

En nøglekomponent i denne overgang er velkomsten af Tommy Svendsen, en velrenommeret og erfarne skikkelse inden for gulvbranchen. Hans ekspertise og engagement vil utvivlsomt bidrage til Neo Coatings fortsatte rejse. Sammen med ham bringer vi også yderst kompetente gulvlæggere ind i vores team, hvilket vil styrke vores kapacitet til at levere de rigtige løsninger til vores kunder.

To EPI Danmark Partnere fusionerer

Sammenlægningen af Neo Coating og TS Coating har overgået alle vores forventninger. Dette skyldes i høj grad det fælles fundament af stærke værdier, som begge virksomheder deler. Begge virksomheder har igennem en årrække været aktive medlemmer af Gulvbranchen under Dansk Industri, og det gode samarbejde, der er blevet opbygget gennem tiden, vil naturligvis fortsætte ufortrødent.

Et stærkere Neo Coating

Med denne fusion er Neo Coating blevet endnu stærkere og bedre rustet til at møde de muligheder, som fremtiden bringer. Vores fokus forbliver urokkeligt på at levere kvalitetsgulve til vores kunder, og vi er fast besluttede på at opretholde de samme høje standarder, som vores kunder har lært at forvente af os.

Teamet betyder alt

Vi ser optimistisk på fremtiden og de mange spændende projekter, der venter forude. Vores engagement i at levere de rigtige løsninger og opretholde vores position i gulvbranchen forbliver uændret. Vi vil fortsat investere i vores fantastiske personale, arbejdsmiljø (ISO Certificering) og kvalitetssikring (Ordrestyring) for at sikre, at vores virksomhed forbliver i front med de seneste tendenser og bedste praksis i branchen.

Sammenlægningen af Neo Coating og TS Coating repræsenterer et afgørende skridt i vores rejse mod at levere endnu flere kvalitetsgulve til tiden. Vi forbliver fast besluttet på at opfylde og overgå vores kunders forventninger.

Neo Coating A/S
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37657549
P nummer: 1021386576

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047