23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indkilde Auto Aalborg digitaliserer skadecenter og autolakereri

Hos Indkilde Auto i Aalborg har de taget et stort skridt ind i fremtiden ved at digitalisere deres skadescenter og autolakereri. Indkilde Auto Aalborg har haft et klart mål om at forbedre effektiviteten, synliggøre arbejdsprocesser og optimere deres bundlinje. Derfor har de investeret i APROMAS, som er et avanceret processtyringssystem.

Udløber
6. december 2023

Skadesreparation og autolakering er komplekse processer, hvor mange faktorer skal samarbejde for at opnå succes. Derfor er Jan Nielsen, værkstedschef hos Indkilde Auto Aalborg, glad for, at de har fundet et processtyringssystem, der er med til at effektivisere deres arbejdsprocesser. 

”Vi har længe været på udkig efter et system, der kunne hjælpe os med at holde styr på hverdagen og synliggøre, hvor vi kan blive bedre. Og det har vi fundet nu,” udtaler Jan Nielsen. 

Digitalisering af værkstedet 
Det er ikke første gang, at Indkilde Auto Aalborg har arbejdet med digitalisering af deres værksted. De har tidligere implementeret andre digitale tiltag og set, hvad det har gjort for deres forretning. Derfor begyndte de også at kigge efter en digital platform, der kunne hjælpe dem igennem hele skadesreparationen – lige fra første kontakt med kunden gennem taksering og bestilling af reservedele til lakereren og gennem pladeværkstedet til afslutningsvist at sende en faktura automatisk til forsikringsselskabet. 

Det kan være et større arbejde at få hele produktionen til at hænge sammen, fortæller Jan Nielsen: ”Vi har efterhånden en ret stor produktion på skadecenteret, og alle, der har arbejdet med skader, ved hvor mange parametre, der skal spille sammen for, at produktionen hænger sammen. Vi skal være ekstremt effektive for at få bundlinje og hele organisationen skal spille sammen, hvis ikke vi skal tabe den lille indtjening, der er på skader, på gulvet.”

APROMAS er skræddersyet til branchen 
Valget af processtyringsværktøj faldt på APROMAS, som har alle de features, som Indkilde Auto Aalborg har brug for, og flere til. Det er et velafprøvet system med en dansk udviklings- og supportorganisation. Derudover kan APROMAS integreres med de systemer, som de allerede bruger på skadecenteret; bl.a. Autotaks, Rentlog, DMS DRACAR+ og deres egen hjemmeside. 

Selvom implementeringen af nye it-systemer altid kræver en fokuseret ledelsesindsats, er Jan Nielsen overbevist om, at beslutningen om at inkorporere APROMAS i deres daglige rutiner var det rigtige valg. Han siger: ”Nu er vi der, og det bliver svært for os, at undvære den kommunikation og automatisering i APROMAS giver os i hverdagen.” Implementeringen har forvandlet Indkilde Auto Aalborgs arbejdsmetoder og skabt en mere struktureret og effektiv drift. 

APROMAS sælges i dag til danske og norske pladeværksteder og autolakererier. Systemet er modulopbygget med bookingportal, Track & Trace til bilejer, processtyring til både pladeværkstedet og autolakereri. Der er også tovejs-integration til AUTOTAKS; RENTLOG, og en række ERP- og DMS-systemer. Systemet samarbejder med andre værksteder og har call-center funktionalitet. Desuden har APROMAS en stor KPI og rapporteringspakke bygget på Microsoft PowerBI. 

Apromas ApS
Livøvej 21
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32416098
P nummer: 1021256869

Kontaktperson

BKS
Bo Kold Søndergaard
info@apromas.dk

Send til en kollega

0.062