23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TotalEnergies revolutionerer motorsport med bæredygtighed og innovation

100% bæredygtigt brændstof produceret af vinrester

TotalEnergies har sat sig i spidsen for grøn energi i motorsporten med mere end 50 års engagement og utallige verdensmesterskabstitler på deres imponerende CV. Virksomhedens motorolier har været gennem den ultimative test på racerbanen, hvor de har været en fast del af 24-timers Le Mans, Formel 1, Formel E og MotoGP.  For teknikerne bag TotalEnergies er racerbanen det uundværlige testlaboratorium, hvor de konstant forfiner motoroliens præstationer. De data, der hentes fra disse højhastighedsløb, er uvurderlige for udviklingen af TotalEnergies' produkter, både eksisterende og nye.

Men motorsporten forandrer sig, ligesom energiformerne bagved den. TotalEnergies går i spidsen for denne transformation sammen med deres partnere for at skabe den næste generation af motorsport: bæredygtig, effektiv og ren.

TotalEnergies' bidrag til bæredygtig motorsport er mangfoldigt. Det inkluderer 100% bæredygtigt brændstof til alle biler i 24-timers Le Mans, specialsmøremidler til elbiler i Formel E og udvikling af mobile brinttankstationer.

En af de mest spændende øjeblikke i TotalEnergies' motorsportsrejse var samarbejdet med Peugeot, der fejrede hypercar-premiere på den ikoniske Monza-bane. Efter en pause på ti år vendte Peugeot tilbage til FIA World Endurance Championship med danskeren Mikkel Jensen ved rattet. Mikkel blev den første dansker nogensinde til at konkurrere i hypercar-klassen i WEC, og han gjorde det bag rattet af den imponerende Peugeot 9X8.

Denne hyperbil tager hybridteknologi og aerodynamisk effektivitet til nye højder. Udstyret med en 2,6 liters V6-motor med biturbo og 680 hestekræfter, understøttet af en elektrisk motor med 268 hestekræfter, er Peugeots 9X8 en sand kraftpræstation. Og her er noget, der skiller den ud: den mangler en traditionel hækvinge, i overensstemmelse med FIA's nye regler, der tillader kun en justérbar aerodynamisk del, som Peugeot har valgt at placere anderledes.

Siden 2018 har TotalEnergies været partner og officiel brændstofleverandør til Le Mans, og introducerer nu det næste bæredygtige kapitel i endurance racing.

For at markere den 10. sæson af WEC debuterede Excellium Racing 100, et 100% certificeret bæredygtigt brændstof*, som er fremstillet af vinrester fra landbrugsindustrien og bioethanol. Dette skridt reducerer drivhusgasemissionerne med mindst 65%**.  I 2022 kørte alle 62 biler ved Le Mans på TotalEnergies' 100% bæredygtige brændstof, hvilket markerede et bemærkelsesværdigt fremskridt både for motorsporten og miljøet.

TotalEnergies fortsætter med at definere fremtiden for bæredygtig motorsport med innovation og samarbejde på højeste niveau. Motorsportfans kan forvente at se endnu flere spændende udviklinger fra denne dygtige og dedikerede partner i årene fremover.
 
 Klik her og læs mere om TotalEnergies' engagement inden for bæredygtig motorsport. 
 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.047