23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dækspecialister i dag - og i fremtiden

Nyheden, om at ni Euromasterværksteder nu er solgt til NDI, har fået en del opmærksomhed allerede: For det er dygtige dækspecialister og veldrevne værksteder, der er tale om. Det samme kan man imidlertid også sige om de resterende 25 værksteder og de 180 fagfolk, der fortsat betjener tusinder af private kunder hos Euromaster Danmark. Godt hjulpet af de stærke brancheløsninger til erhvervet, hvor Euromaster leverer en stærk faglig rådgivning, breakdownservice - og holder driften kørende med bl.a. MasterCare-konceptet.

”For vores titusinder af faste kunder, om det er private kunder eller erhvervskunder – så handler det om kvalitet, faglighed og service. Her står vi stadig utroligt stærkt med vores brede pallette af værdiskabende kvalitetsløsninger og store faglighed som en af de få regulære dækspecialister i markedet.”, fortæller Thomas Harbo, adm. direktør i Euromaster Danmark.


Dækservice kommer til at dominere eftermarkedet

“Hos Euromaster Danmark holder vi de klassiske dyder i hævd som de dækspecialister, vi er. Og i en fremtid, hvor elbiler bliver stadig mere udbredte, er dækservice faktisk en af de fagdiscipliner i branchen, som kommer til at dominere eftermarkedet. 

Ikke mindst. fordi elbiler er tunge og accelererer kraftigere end den fossile bil, vi har været vant til. Derfor slider de også dækkene hurtigere. Og det gør det afgørende for kunderne at vælge de rette dæk og vedligeholde dækkene rigtigt. Så sagt på en anden måde. Euromasters kerneforretning, nemlig dine dæk og ultimativt din sikkerhed, vil i takt med elbilens fremvækst få stigende betydning – både økonomisk, drifts- og trafiksikkerhedsmæssigt samt klimamæssigt”, fortæller adm. direktør Thomas Harbo. 


Full-service organisation - parat til nye ejere
Euromaster Danmark har haft en fremtrædende rolle på det danske dækmarked i mere end 20 år. Men det har været 20 år i konstant bevægelse. Fokus har altid været på at forny og forbedre løsningerne, serviceniveauet og de faglige kompetencer i takt med den udvikling, som også Euromaster er en aktiv del af. 

Derfor råder Euromaster Danmark i dag over en stor full-service organisation med et effektivt driftskontor i Skanderborg, in-house leasing- og salgsafdeling og 25 centralt placerede værksteder i alle dele af landet. 

Så uanset om vi taler det tunge marked, hvor Euromaster Danmark tilbyder alt fra rådgivning om miljøvenlige løsning på regummiering, akut dækservice og en lettilgængelig B2B-platform.

Eller vi taler privatmarkedet, hvor Euromaster med afsæt i tung faglighed og tusinder af dækaftaler har en stærk kundeforankring - så er Euromaster Danmark en stærk og specialiseret landsdækkende dæk- og autoservicekæde. Sådan er det i dag, og sådan vil det også være i fremtiden!

Thomas Harbo fortsætter: "Faktum er, at alle ikke kan alt rundt om bilen. Det kan godt være, at nogen påstår det modsatte. Men behovet for dygtige fagfolk, god service og høj kvalitet forsvinder langt fra i de kommende år. Hos Euromaster er vi dækspecialister. Vi er uddannede fagfolk, der møder kunderne med stærke koncepter og intelligent rådgivning. Det er faktisk lidt unikt i det danske marked.”

Dækpartner A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14808701
P nummer: 1020322620

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062