23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bilbranchen i kæmpe forandring: Kræver digital innovation og omstrukturering

SaaS-virksomheden Autosource Group, der blandt andet står bag bilbranchens foretrukne afgiftsberegner, har netop lanceret et nyt website under ASG Digital, som har til formål at samle og synliggøre alle deres digitale løsninger på én platform.

Bilbranchen står over for konstante udfordringer i dagens dynamiske marked, og Autosource Group og ASG Digital forstår vigtigheden af at levere værdifulde digitale løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at vækste. Det nye website præsenterer en struktureret og brugervenlig tilgang til at udforske ASG Digitals produkter, der er designet til at optimere forretningsprocesser og skabe positive resultater.

"Vores mål er ikke blot at tilbyde produkter, men at facilitere en helhedsorienteret tilgang til de udfordringer, branchen står overfor," fortæller Jonas Krogh, Vice President. ”Vi står i en situation, hvor vi har komponenterne til at tilbyde branchen en alt-i-én platform, og vi arbejder målrettet på at realisere denne for at forbedre effektiviteten af vores løsninger og imødekomme det internationale potentiale, der ligger i markedet”.

ASG Digitals løsninger er især relevante for den digitale bilbranche, hvor effektivitet og tidsbesparelser er afgørende for at opretholde konkurrenceevnen. Med en omfattende produktportefølje af digitale værktøjer, der sigter mod at styrke salgsindsatsen og frigøre tid, har virksomheden til hensigt at hjælpe virksomheder med succes.

"Vi er begejstrede for at præsentere dette nye website, der ikke kun afspejler vores engagement i at levere førsteklasses digitale produkter, men også vores ønske om at give branchen den nødvendige støtte til at opnå succes," fortæller Kent Bernsdorf, grundlægger og CEO af ASG Digital, der som nævnt er en del af Autosource Group koncernen. "Vores løsninger er skræddersyet til at imødekomme de specifikke behov i den digitale bilbranche og kan bidrage til at skabe mærkbare forbedringer i salget og effektiviteten."

Det nye website giver en dybere indsigt i, hvordan ASG Digitals produkter kan hjælpe branchen med at navigere i den digitale æra. Med en brugervenlig navigation og klare beskrivelser af hver løsning kan virksomhederne hurtigt identificere de rette værktøjer til deres unikke behov og mål.

 

Klar produktsegmentering med fokus på branchens mål

ASG Digital har indført fire tydeligt definerede produktkategorier på deres nye website. Hver kategori er designet til at imødekomme et specifikt aspekt af bilbranchens behov. Disse områder inkluderer "Digitale beregningsværktøjer," "Leasingberegner og administration," "Portaler til mersalg," og "Marketplace import og leasing". Hver kategori præsenterer et udvalg af digitale værktøjer og løsninger, der er skræddersyet til at tackle de udfordringer, som forhandlere kan stå over for inden for det pågældende område.

"Vi forstår, at branchens forhandlere har unikke behov og ønsker," fortsætter Kent Bernsdorf. "Med den klare segmentering af vores forretningsområder ønsker vi at tilbyde en mere skræddersyet oplevelse, der gør det muligt for dem at finde de digitale løsninger, der passer bedst til deres specifikke krav."

ASG Digital har i forlængelse af dette også implementeret en produktguide. Her opfordres branchens aktører til at besvare nogle enkelte spørgsmål. Herefter vil de modtage en skræddersyet anbefaling af produkter, der er baseret på deres individuelle svar. Dette giver mulighed for en mere personlig tilgang til valget af produkter og tager hensyn til de specifikke behov for hver enkelt bruger.


Større synergi mellem produkter og internationale markeder

Med en konstant udviklende produktportefølje og et skarpt fokus på branchens efterspørgsel søger ASG Digital ikke blot at levere enkeltstående produkter, men snarere at skabe en dybdegående synergi mellem disse produkter og globale markeder. Den øgede integration af forskellige værktøjer og løsninger har til formål at give virksomheder i branchen en mere sammenhængende og effektiv oplevelse.

Den strategiske satsning på at skabe en dybere forbindelse mellem produkter og internationale markeder markerer ASG Digitals vilje til at være en drivkraft for innovation i branchen. Virksomheden sigter mod at levere et integreret økosystem af produkter, der kan maksimere effektivitet og værdi for deres kunder både i Danmark og i udlandet.

 

Nye digitale produkter på vej

ASG Digital er altid i front, når det kommer til innovation, og er derfor også begejstrede for at afsløre, at der snart vil blive introduceret nye banebrydende digitale produkter. ”Vores dedikerede team af eksperter og softwareudviklere arbejder utrætteligt på at udvikle nye løsninger, der ikke kun er teknologisk avancerede, men også skræddersyet til at imødekomme de unikke udfordringer, som vores kunder i branchen står overfor.” fortæller Kent Bernsdorf.

 

ASG Digitals nye website kan ses her: www.asg-digital.dk


Ved spørgsmål kan Direktør/CEO Kent Bernsdorf kontaktes på kb@autosourcegroup.dk eller tlf. 25 35 92 50.

ASG Digital A/S
Bondovej 16
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40066349
P nummer: 1024183366

Kontaktperson

MB
Morten Burcharth
Marketingchef
mob@autosourcegroup.dk

Send til en kollega

0.047