23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seez lancerer GPT-drevet chatbot

Seez introducerer bilindustriens første GPT-drevne chatbot, Seezar, til bilforhandlere i hele Europa og Mellemøsten. En GPT-drevet chatbot, der smidigt forbinder alle Seez' AI-moduler.

Seez, en datadrevet tech-startupvirksomhed inden for bilbranchen, har lanceret 'Seezar', en GPT-drevet chatbot skræddersyet til bilforhandlere på tværs af Europa og Mellemøsten. Denne innovative AI-drevne løsning markerer et betydeligt og naturligt næste skridt i transformationen af bilbranchens kundekommunikation og drift.

'Seezar' er opbygget af flere AI-moduler og er trænet på vidtrækkende datasæt. Bilforhandlere kan derfor forvente, at den GPT-drevne bot giver omfattende, klare svar og udfører en bred vifte af kunderelaterede opgaver. 'Seezar' kan lige nu yde assistance til forhandlerne i relation til deres kundesupport, og den vil inden for de kommende uger være klar til at håndtere salg og lead management.

Som tidlig udvikler af AI-baserede løsninger til automobilindustrien er Seez stolt af at introducere den seneste tilføjelse til deres produktlinje: Seezar. Denne GPT-drevne løsning er et yderligere bevis på Seez's engagement i at optimere og fremme den transformerende rolle, som AI spiller i bilbranchen. Den nye bot er opkaldt efter Seez's mere traditionelle chatbot, Caesar, der blev udviklet i 2017. Virksomhedens mission er at støtte bilforhandlere med AI-drevne løsninger, der forbedrer kundeoplevelser og øger salget.

For mere information læs her:  www.seezar.ai 

Seez ApS
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42847682
P nummer: 1027741963

Send til en kollega

0.047