23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intern afgiftskontrol styrkes i DMF med nye folk

Som leasingselskab og selvanmelder har Dansk Motor Finans stor aktivitet omkring registreringsafgifter – både med fuld registreringsafgift og periodeafgift. Det kræver struktur og faste procedurer. Netop dette område har virksomheden styrket over to omgange i år, med ansættelse af velbevandret folk fra netop Motorstyrelsen.

Udover en leasingportefølje på udelukkende forholdsmæssige registreringsafgifter, tilbyder Dansk Motor Finans rådgivning, administration og formidling af registreringsafgifter til danske bilforhandlere. Et område der uagtet volumen, kræver disciplin og konstante arbejdsgange.

 

”Vi har valgt at gå forrest for mange danske bilforhandlere, og fået deres tillid til at vi betaler og afregner den korrekte registreringsafgift til staten. Dét tager vi meget seriøst.

Der sættes et langt større krav til selvanmelder, end for bare et par år siden, og det er derfor vigtigt for os at være tæt på Motorstyrelsen, så vi konstant kan styre efter nyeste praksis på området. Der skal der være orden i penalhuset, i alle facetter – derfor har vi lavet vores egen interne kontrolafdeling, der sikrer praksis- og regelefterlevelse. Så det at få Henry og Steffen med på holdet, er jo bare fantastisk.”

– Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør.

 

Regeringen har de seneste par år haft et stort fokus på motorområdet, hvor behandling af registreringsafgifter ved selvanmelder har stået højt på dagsordenen hos Motorstyrelsen. Det har resulteret i et højere kontroltryk og en skærpet praksis. Tiltag som Dansk Motor Finans befinder sig godt i, og som derfor har været en attraktiv virksomhed for ansatte fra Motorstyrelsen.


”Jeg har i mange år sat på den anden side af bordet, og overfor alverdens selvanmeldere - herunder min nye arbejdsplads. Der er ingen tvivl om at Dansk Motor Finans har taget deres ansvar seriøs. Det har jeg altid beundret. Det har været et stort skridt for mig at skifte, da Motorstyrelsen er en super god arbejdsplads og anbefalelsesværdig. Men nu fik jeg muligheden for at komme ombord i en virksomhed som vil fremad, på den helt rigtige måde.”

– Steffen Lund Sørensen, Controller i Dansk Motor Finans fra d. 1/9-2023

 

Udover den nyankommet controller, har DMF tidligere på året styrket deres interne afgiftsområde med ansættelse af Henry Lemi, som ligeledes har haft fornøjelsen af at være ansat i Motorstyrelsen i knap 6 år.

Dansk Motor Finans A/S
H.C. Ørsteds Vej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39311151
P nummer: 1023321862

Kontaktperson

RSJ
Rasmus S. Juulsen
Adm. direktør
rsj@danskmotorfinans.dk

Send til en kollega

0.047