23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det klare valg: Hvorfor Ferrari vælger DENSO Hybrid-viskerblade

Ferrari er synonymt med nogle af de mest legendariske bilmodeller i historien og er et mærke, der symboliserer performance og passion mere end næsten nogen anden i nogen branche overhovedet. Bare ordet 'Ferrari' nævnes, er det nok til at inspirere ærefrygt og respekt hos utallige forbrugere.

Et sådant ry opnår man ikke tilfældigt. I løbet af sine 80 år har Ferraris præstationer inden for køretøjsdesign, fremragende produktionsevner og motorsport fra øverste hylde været uden sammenligning. Fra sin første bil med Ferrari-emblemet i 1947, over producentens 16 konstruktørmesterskaber i Formel 1, til dens nutidige produktserie af superbiler, har Ferrari opbygget et ry for kun at producere det bedste.

Det betyder, at hver enkelt del af en Ferrari repræsenterer det ypperste. Ferrari implementerer strenge, kompromisløse kvalitetsstandarder omkring alle aspekter af sine køretøjer, fra væsentlige dele og helt ned til de sidste detaljer i interiøret. Når Ferrari vælger en leverandør, er det fordi denne leverandør konsekvent har bevist, at de lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Et 16-årigt partnerskab

Siden 2004 har Ferrari valgt DENSO til at levere viskerbladene til en række modeller i sit produktsortiment. Partnerskabet begyndte med Ferrari 612 Scaglietti, en fire-sæders bil, der var designet til at tilbyde det bedste fra begge verdener: performance som en sportsvogn med et familievenligt design. Som erstatning for den mindre Ferrari 456 blev den betragtet som et skridt fremad for byggekvalitet og pålidelighed. Desuden kunne den accelerere fra 0-100 km/t på 4,2 sekunder, hvilket gør den til en af de hurtigste fire-sæders biler, der nogensinde blev fremstillet på det tidspunkt.

Efter at have leveret hybrid-viskerblade til Scaglietti blev DENSOs viden efterspurgt igen to år senere i forbindelse med Ferrari 599 GTB. 599 GTB var en moderne klassiker og den mest kraftfulde serieproducerede bil, som Ferrari havde fremstillet på det tidspunkt, idet den med en 6,0-liters motor, der ydede svimlende 612 hk, muliggjorde acceleration fra 0-100 km/t på kun 3,7 sekunder. DENSO hybrid-viskerblade kunne ikke blot ses på denne model, men også på 599 GTO-varianten, der blev introduceret i 2010.

I det følgende årti udviklede Ferrari sine flagskibsbiler til nye modeller. Scaglietti blev til FF, der igen satte en ny standard som verdens hurtigste fire-sæders bil. Og 599 GTB blev den prisvindende F12 Berlinetta, som ofte optræder på lister over de bedste Ferrari-modeller gennem tiderne, delvist takket være rækken af Formel 1-inspirerede teknologier, som blev brugt i den. En ting, der ikke ændrede sig: dens brug af DENSO hybrid-viskerblade, der stadig anvendes præcis som de var i 2006.

Forholdet fortsætter den dag i dag: Mange nye Ferrari-modeller er udstyret med DENSO hybrid-viskerblade, herunder 458 Italia, 458 Spider, 599 SA Aperta og California, samt ovennævnte modeller. Med andre ord har DENSO-teknologien understøttet Ferraris innovation og produktkvalitet i 16 år.

Ferrari vælger DENSO

En artikel fra 2014 af Wired om en af mest eksklusive biler kom med en finurlig sætning, som beskriver Ferrari-ejerskabet: “Du vælger ikke Ferrari. Ferrari vælger dig.”

Der kunne næppe være en mere passende sætning, når det kommer til Ferrari-konstruktion. Ferrari-brandets betydning er så enorm, og brandets køretøjer så efterspurgte, at Ferrari kan vælge mellem hele markedet, når det drejer sig om at vælge en leverandør. For at fange opmærksomheden fra et brand som Ferrari i første omgang skal du være markedsleder med en dokumenteret tradition for at producere de allerbedste dele.

Men det er ikke nok: Hvis du nogensinde vil være leverandør til Ferrari, har du også brug for den helt rigtige indstilling. Du skal udvise en passion, der går ud over forretning, en forpligtelse til at behandle Ferrari-mærket med respekt og fleksibiliteten til at opfylde de mest krævende specifikationer. Og for at opbygge et forhold, der har eksisteret uafbrudt i mere end et årti, skal du tage alt dette til næste niveau.

Så hvorfor skulle et mærke som Ferrari vælge DENSO? Der er ingen tvivl om, at DENSO hybrid- viskerblade drager fordel af den højeste materialestandard og avancerede fremstillingsteknikker. Det stive, grafitbelagte gummiblad rydder forruden jævnt og effektivt med minimal støj, og belægningen beskytter også viskerbladet mod vejrforholdene. Resultatet er et robust, pålideligt viskerblad, der giver føreren et klart, uforstyrret udsyn i længere tid.

Men det handler om mere end funktionalitet. Det er viskerbladets stil: karakteristisk, lavprofileret og futuristisk, et ideelt supplement til en Ferrari-models uforglemmelige design. Det er også det, du ikke ser: kærligheden til at fremstille autodele, som DENSOs ingeniører viser, og vores forpligtelse til at støtte vores kunder og hele eftermarkedet med konstant service og rådgivning. Derfor vælger nogle af verdens mest respekterede VM'er DENSO: en partner, der tilbyder førsteklasses produkter og service, som kan vokse med dig på længere sigt, og som fjerner dine og dine kunders hverdagsbekymringer.

DENSO er privilegeret, fordi vi er leverandør til Ferrari som OEM-brand, men som noget helt unikt er vores hybrid-viskerblade også tilgængelige for eftermarkedet. Det betyder, at værksteder i hele Europa kan drage fordel af det samme markante design, enestående performance og universelle støtte, som Ferrari nyder godt af. Vi er stolte af at kunne sige, at alle interessenter på eftermarkedet tillidsfuldt kan ‘vælge DENSO’.

 Wiper blades for any windscreen | DENSO (denso-am.eu)

 

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.047