23948sdkhjf
Del siden
Annonce

4 Skarpe Facts om Wheel Trolley Recycled

En Wheel Trolley er ikke bare en Wheel Trolley – og der er stor forskel på de udgaver, der sælges indenfor autobranchen.

OPDAG HEMMELIGHEDERNE BAG WHEEL TROLLEY BY AHCON

En Wheel Trolley er et velkendt stykke ”værktøj” indenfor dæk- og autobranchen – men måske er du i tvivl om, hvorvidt der er forskel på de dæk- og hjultransportører, der findes i handlen.

Vi hjælper dig hermed godt på vej til at forstå, hvad de 4 vigtigste features for vores variant, Wheel Trolley by AHCON er.

 

MADE IN DENMARK!

Selve brandet, Wheel Trolley, er skabt af FLEX1ONE i 2006.

Den første model var en rund alu-plade med hjul under – som mest af alt var tiltænkt til at gøre det nemmere og mere ergonomisk at transportere 4 hjul ovenpå hinanden rundt på værkstedet.

Sidenhen blev en formstøbt plastmodel udviklet, som på alle måder var en mere lækker variant af trolleyen – som tilmed var kompatibel med forskelligt løfteudstyr.

Wheel Trolley er altså dansk. Pæredansk faktisk.

Og al udviklingen af nye produkter, al formstøbning af de forskellige modeller, al montage af hjul og al forpakning sker på DANSK jord. Det er vi selvsagt meget stolte af.

Made in Denmark – det er din garanti for høj kvalitet, gode arbejdsvilkår og bevarelsen af danske arbejdspladser.

 

100% GENBRUG

I 2022 overgik vi til at anvende 100% genbrugsmateriale til de formstøbte plast-skaller.

Således består det anvendte granulat af overskudsmateriale fra fremstillingen af nye biler, samt plastdele fra ophuggede biler.

Det giver vanvittig god mening for os - især fordi CO2-besparelsen i høj grad er til at få øje på.

Hver trolley står for en formindsket udledning på imellem 4 og 11 kg pr. styk – og kigger man på antallet af nye Wheel Trolleys, som hvert år ser dagens lys, akkumulerer denne formindskede CO2-udledning sig til over 250 ton – alene på de 3 runde trolley-modeller. Altså årligt!

Det er ren win-win – for både miljø – og ikke mindst for det klimamæssige ansvar og aftryk, som alle værksteder verden over har.

 

STÆRK OG HOLDBAR KVALITET

Holdbarheden for alle varianter af trolleys fra Wheel Trolley by AHCON, er ekstremt god – og de er meget hårdføre overfor den nok lidt hårdhændede behandling som er en naturlig del af livet på et værksted.

Forklaringen er, at vores Wheel Trolleys er lavet efter en særlig opskrift – som vi naturligvis holder helt for os selv.

Denne opskrift sikrer imod brud på plasten – og betyder, at der ikke sker de store ulykker ved at tabe trolleyen på gulvet – eller køre ind i ting.

Samtidig er plasten så stærk, at den ikke ændrer form ved hårde tryk.

Og præcist sidstnævnte er en hurtig måde at teste kvaliteten af forskellige trolleys på. En trolley af tvivlsom holdbarhed vil være let bøjelig i kanterne.

 

UUNDVÆRLIGT VÆRKTØJ

Den sidste fact, vi kan koble på Wheel Trolley by AHCON er, at det er et vaskeægte stykke uundværligt værktøj.

Den letter den interne transport af komplette hjul på værkstedet, så det faktisk er svært at forestille sig, hvordan man bar sig ad med at flytte hjul rundt før den tid, hvor Wheel Trolleyen blev opfundet.

Og sammen med det forskellige kompatible løfteudstyr, der i tidens løb er kommet til – så spares mekanikere og dækmontører for mange arbejdsgange med en vanvittig dårlig ergonomi.

 

4 FACTS KOGT NED TIL 2 MINUTTER

Hvis du har 2 minutter til at se en lille sjov og fin video, hvor vi forklarer ovenstående - så se med her

Og ønsker du at investere i en sværm trolleyer, så findes de i vores  webshop lige her.

Du er også mere end velkommen til at tage kontakt til vores salgsafdeling på 76 15 25 00, hvis du bedst kan lide den personlige betjening.

Slut med at trille hjulene 2 og 2 – og slut med at skulle løfte hjulene op fra gulvhøjde.

FLEX1ONE A/S
Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27448992
P nummer: 1010223365

Kontaktperson

FA
FLEX1ONE A/S
salg@flex1one.dk

Send til en kollega

0.047