23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stahlwille værktøjsbus

At tale om ergonomi, intelligent design, præcision og kvalitet er én ting, at vise det er noget andet. Vi kan demonstrere, hvordan vores værktøj virker. Derfor kører vi ud til vores kunder med vores lækre STAHLWILLE-værktøjsbus, fyldt med vores sortiment.

I værktøjsbussen kan vores produktsortiment ses på nogle få kvadratmeters udstillingsområde. Fra ergonomisk håndværktøj til intelligente opbevaringsløsninger, innovativt momentværktøj og test- og kalibreringsteknologi: Uanset hvor vores værktøjsbus stopper, kan partnere og professionelle lære om vores produktportefølje, og med egne øjne og hænder opleve, at vores værktøj og løsninger er i en liga for sig.

Vores kollegaer i værktøjsbussen bruger deres ekspertise til at give individuel rådgivning, besvare spørgsmål og hjælpe med at finde netop de løsninger, der passer dig. De tilbyder endda kalibrering af momentnøgler direkte i demokøretøjet.

Glæd dig til at opleve værktøjsbussen, der kommer vidt omkring. Fordi det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder og markedet!

Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Baldershøj 11 E-F
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29176388
P nummer: 1011825636

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063