23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT OM NAVNE | Jørgen Christiansen ny salgschef i Blåkläder Workwear Danmark

Stillingen, der er nyoprettet, giver Jørgen Christiansen det overordnede ansvar for Blåkläders salg af ansvarligt produceret arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til både mænd og kvinder på det danske marked.

Jørgen Christiansen (42) er netop tiltrådt stillingen som salgschef i den svenske producent af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj Blåkläder. Stillingen, der er nyoprettet, giver Jørgen Christiansen det overordnede ansvar for Blåkläders salg af ansvarligt produceret arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til både mænd og kvinder på det danske marked.

Desuden skal Jørgen Christiansen i tæt parløb med Blåkläders danske Country Manager medvirke til at opretholde virksomhedens markante vækst herhjemme. Jørgen Christiansen kommer fra en stilling som Key Account Manager i Blåkläder, hvor han har været ansat siden 2018. Jørgen Christiansen har arbejdet med salg i mere end 20 år, blandt andet i Bygma Gruppen og Techtronic Industries Nordic. 

For yderligere information, kontakt venligst:

Jørgen Christiansen, Salgschef, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 01 35 / joergen.christiansen@blaklader.com 

René Christiansen, Country Manager, Blåkläder Workwear Danmark, 21 77 02 94 / Rene.Christiansen@blaklader.com 

Presseservice og billeder: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Om Blåkläder
Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com 

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Solvej Asmussen
Digital Marketing
+45 30809796 solvej.asmussen@blaklader.com

Send til en kollega

0.047