23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Motor Finans overtager www.motorkompagniet.dk

Dansk Motor Finans, en af landets førende selskaber inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer, har meddelt, at de vil overtage identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk fra Motorkompagniet ApS, efter virksomhedens stiftere har valgt at lukke forretningen. Dette samarbejde markerer en strategisk udvidelse af Dansk Motor Finans’ aktiviteter og giver dem adgang til det private B2C-marked, hvor Motorkompagniet tidligere har opbygget en solid og troværdig forretning.

Motorkompagniet ApS, som etablerede sig i Fredericia i 2020, har på få år gjort sig bemærket som en pålidelig rådgivningsvirksomhed på B2C-markedet med fokus på import af biler og betaling af registreringsafgifter på udenlandske køretøjer. Beslutningen om at lukke forretningen i juli 2023 har åbnet op for muligheden for Dansk Motor Finans at udvide deres forretningsområde og nå ud til den private målgruppe.

 

Selskabet Motorkompagniet ApS står i løbet af 2023 ved en skillevej, som er kendt for mange virksomhedsejere. Især i den hurtig omskiftelig bilbranche, hvor der sommetider skal træffes hurtige og agile beslutninger.

 

Direktør og stifter af Motorkompagniet ApS, Nicklas Eriksen, udtalte: ” Vi var landet et sted i markedet, hvor vi skulle beslutte os for at gear op eller ned. Vi var ikke længere den lille ukendte rådgivningsvirksomhed, men vi kunne heller ikke måle os med de store. Derfor skulle der en svært overvejende beslutning til. Vi valgte at gå med den rette mavefornemmelse, som viste sig at åbne en endnu større dør for brand’et, Motorkompagniet“.

 

Dansk Motor Finans ser et stort potentiale i dette samarbejde, da det giver dem mulighed for at udvide deres tjenester til det private marked uden at overtage selve selskabet bag Motorkompagniet. Rasmus Sandvej Juulsen, Direktør i Dansk Motor Finans A/S, udtalte: “Motorkompagniet har et solidt brand og en fremragende Trustpilot-profil, hvilket vi ser som en unik mulighed for at nå ud til det private marked. Vi ønsker at være bilforhandlernes foretrukne samarbejdspartner, og med dette samarbejde kan vi udvide vores serviceydelser og ramme den tilsyneladende store efterspørgsel fra private kunder uden at gå på kompromis med vores nuværende forretningsområder.

 

Det er vigtigt at understrege, at Dansk Motor Finans ikke opkøber selve selskabet Motorkompagniet ApS som bliver likvideret på traditionelt vis, men derimod overtager identiteten og hjemmesiden www.motorkompagniet.dk.

 

Om Dansk Motor Finans:

Dansk Motor Finans er et førende selskab inden for import, leasing og værdifastsættelse af køretøjer. Med en solid position på B2B-markedet har virksomheden etableret sig som en pålidelig partner for bilforhandlere og andre aktører inden for bilindustrien.

Dansk Motor Finans A/S
H.C. Ørsteds Vej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39311151
P nummer: 1023321862

Kontaktperson

RSJ
Rasmus S. Juulsen
Adm. direktør
rsj@danskmotorfinans.dk

Send til en kollega

0.032