23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kæmpe lagerbygning bygges efter bæredygtige principper

Det er gået stærkt i transportfirmaet Esbjerg Gods, siden de i 1978 blot havde 3 lastbiler og 4 ansatte. I dag betjener Esbjerg Gods over 100 lastbiler, og leasing har været med til at skabe stor fremdrift i virksomheden.

Og nu er det endnu engang tid til at ekspandere, denne gang på Sjælland, og opførelsen af et helt nyt lager- og logistikbyggeri er påbegyndt i Business Park Ringsted. Byggeriet forventes at stå færdigt i december 2023. 

Det er virksomheden DS Flexhal, der står bag opførelsen af byggeriet for Esbjerg Gods. Bygningen bliver en terminal bestående af 8.000 kvadratmeter fordelt på fire haller. Derudover kommer der 564 kvadratmeter administrationsbygning fordelt på to etager samt 39 indkørselsporte. 

Leasing har banet vejen for en god forretning

Esbjerg Gods kommer til at lease den endelige bygning af Nordania Leasing, som også står for leasing af hovedparten af deres trailer- og lastbilflåde. Dette samarbejde går mange år tilbage, og samarbejdet med Danske Bank går endnu længere tilbage faktisk helt tilbage til virksomhedens start i 1978. Stifter af virksomheden, Erik Petersen, har i alle år været en meget tilfreds bankkunde.

”Samarbejdet med Danske Bank og Nordania Leasing har åbent en masse muligheder for os og gjort, at vi har kunne udvide vores forretning så eksplosivt. Den rådgivning vi har modtaget gennem hele forløbet, har altid været helt i top.”
Erik Petersen Esbjerg Gods A/S

Læs hele historien her: https://nordania.dk/erhverv/nyheder/2023/equipment/esbjerg-gods

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047