23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplader du mange lithium-ion-batterier på samme tid?

Sådan oplader du dine batterier, når strømmen er billigst – og mindsker risikoen for brand.

Når du oplader mange lithium-ion-batterier samtidig, stiger risikoen for brand – både pga. det større antal batterier, højere varme og risikoen for forkert opladning. Og samtidig kan det overbelaste elnettet, hvis du bruger meget strøm på én gang. Men det kan du undgå med opladningsrum med intelligent opladningsstyring. Og så kan du endda time din opladning til lige dét tidspunkt, hvor strømmen er billigst. Her er hvordan:

 

Oplad dine batterier, når strømmen er billigst – og undgå at overbelaste elnettet

Sætter du alle dine batteri i stikkontakten sidst på dagen, så de er klar til dagen efter? Så kan det store strømforbrug overbelaste elnettet. I stedet kan du oplade dine batterier i et opladningsrum, hvor den intelligente opladningsstyring sikrer, at dine batterier bliver opladet skiftevis alt efter den tilgængelige strøm. Du kan endda time opladningen til at finde sted, når strømmen er billigst. 

 

Men hvordan beskytter det dig mod brand?

Opladningsrummet er udstyret med 90 minutters brandmodstand. Så opstår der en brand, holder rummet branden ude/inde i minimum den tid. Og det giver brandbeskyttelsen dig og beredskabet din nødvendige tid til at reagere og evakuere i tide. 

Men du kan også gå skridtet videre. For med ekstraudstyr kan du – eller din relevante kollega – få en sms eller mail ved brand. Det gør dig i stand til at handle, selvom branden sker kl. 3 en søndag nat. Du kan se ekstraudstyret – og alle dine fordele – under opladningsrummet.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.078