23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TotalEnergies indgår ny stor samarbejdsaftale

TotalEnergies og Karvil Group indgår ny samarbejdsaftale om smøreolieleverancer til multibrandhuse

Efter en fraværsperiode på omkring 1,5 år har TotalEnergies og Karvil Group annonceret en spændende ny samarbejdsaftale. Denne aftale markerer TotalEnergies' genindtræden som leverandør af smøreolie til Karvil Groups multibrandhuse og blev officielt bekræftet den 1. marts i år.

Vi hos TotalEnergies er begejstrede for at genoptage samarbejdet med Karvil Group. Aftalen afspejler også TotalEnergies' omfattende sortiment af produkter og services, der imødekommer forskellige behov i branchen. Som en erfaren leverandør med en stærk organisation i Danmark er TotalEnergies stolte over at kunne levere fremragende service til deres kunder.

Gennem samarbejdet vil TotalEnergies sikre en pålidelig forsyning af smøreolie til Karvil Groups multibrandhuse. Denne forsyning er afgørende for at opretholde den optimale drift og ydeevne af motorer og maskiner i bygningerne. Ved at vælge TotalEnergies som deres leverandør får Karvil Group gavn af en erfaren partner, der kan levere produkter af høj kvalitet og skræddersyede løsninger.

Samhandelsaftalen blev underskrevet ved et besøg på TotalEnergies’ hovedkontor på Amerika Plads i København af koncern eftermarkedschef for Karvil Group, Anders Jacobsen, og distriktschef for TotalEnergies, Lars Hansen. Med på besøget var også CEO, Mads Nør Lauvring, og reservedelschef, Jan Michael Hansen. 

Begge parter ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og udvikle nye innovative løsninger inden for smøreoliebranchen. TotalEnergies' engagement i forskning og udvikling vil bidrage til at sikre, at Karvil Group altid har adgang til de nyeste teknologier og produkter, der optimerer ydeevnen og effektiviteten af deres multibrandhuse.

Fakta

Hvis du ønsker at lære mere om TotalEnergies' brede sortiment af produkter og services, kan du besøge vores hjemmeside. Der kan du finde detaljerede oplysninger om deres innovative løsninger og hvordan de kan hjælpe med at opnå optimal ydeevne og drift af motorer og maskiner i multibrandhusene.

 

TotalEnergies Marketing Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63855618
P nummer: 1002178627

Send til en kollega

0.05