23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dækjernsfri centeropspændings-dækmaskine fra Mondolfo Ferro.

Centeropspændet trykker i hjulets nav og sikrer derfor at fælgen ikke skrammes af klørerne som det kan være tilfældet på en traditionel dækskifter.

Dækskifteren leveres med dobbelt pneumatisk fritryksrullesystem der, sammen med hjælpearmen og hjulløfteren, sikrer at ergonomien er i top, da operatøren hverken skal stå foroverbøjet ved fritrykning og kæmpe med at holde dækket på plads ved montage eller have tunge løft.

Det nye smarthead lite er designet så der påføres mindst mulig træk i dækkets kantråd og sikrer fælgen aldrig berøres, hvilket sikrer mod skrammer.

Udførelsen med hjulløfteren monteret på ventsre side af maskinen gør, at denne maskine med fordel kan placeres i forbindelse med rulleborde, pumpebur eller lignende.

Maskinen leveres med fedtpensel, opspændingskonussæt samt beskyttersæt til konusser og monterinsghoved. Dækskifteren kan leveres med og uden hjulløfter.

Dækskifteren kan også håndterer hjul med lukkede nav, samt hjul hvor dækket skal afmonteres fra bagsiden. (kræver tilkøb af ekstraudstyr)

Læs hele artiklen her.

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Send til en kollega

0.109