23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Splitleasing er skabt for bilister – ikke revisorer

Bag Dansk Splitleasing står en revisor, som i de sidste 15 år har forsøgt at stikke en kæp i hjulet på komplicerede beskatnings- og vurderingsregler. Hvorfor gør det besværligt, når det kan gøres nemt og enkelt, spørger han? Dansk Splitleasing har især tyske premiumbiler som Audi, Mercedes, Porsche og BMW på hylderne.

Dansk Splitleasing har i mere end 15 år været eksperter i at finde attraktive og topudrustede biler med nedsat afgift til det danske marked for splitleasing.

Det er ofte premiumbiler som Mercedes, Audi og BMW, men også vans og papegøjepladebiler er på hylderne, ligesom el-biler i stigende grad bliver en del af udvalget.

- Splitleasing går ud på at dele bilen og udgifter på to selvstændige leasingaftaler – én til firmaet og én til den daglige bruger af bilen, fortæller direltør Steen Eintoft, Dansk Splitleasing.

Steen Eintoft er revisor, som sætter en ære i at befri sine faglige kolleger for bøvlet revison af firmabilordninger.

- Det er vel i en revisors gener at forenkle mest mulig. Og det har vi gjort med splitleasing. Her er der mange penge at spare, især hvis man som tommelfingerregel kører mere end 60 procent i firmaregi, fortæller Steen Eintoft og tilføjer:

- Hvis man er både ejer af firmaet og bruger bilen privat, så kan der faktisk være besparelser at hente, selvom man kører mindre en 50 procent firmakørsel.

Simpel leasing, der er til at forstå

Ved splitleasing skal virksomheden ikke bøvle med afregning af kilometerpenge eller løntilskud ved fri bil.

Og som privatperson bliver du ikke beskattet, da det ikke er virksomheden, som stiller bilen til rådighed, men derimod leasingselskabet.

Her er med andre ord ikke brug for nogen revisor men blot en gps, som registrerer om kørslen er privat eller firmakørsel.

Hver måned fordeler Dansk Splitleasing med gps-data ved hånden, hvordan månedens kørsel skal fordeles. Både firmaet og den daglige bruger af bilen får en faktura på driften fordelt i forhold til det forbrugte antal kilometer.

Det er lige ud af landevejen. Nemmere kan det ikke gøres.

 

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.047