23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Splitleasing er det nemme alternativ

Nej, det er ikke en delebil – og så alligevel. Splitleasing er en finansiel leasingform, som også kaldes deleleasing. Der er nemlig tale om, at en privatperson deler driften af bilen med firmaet – så driften bliver betalt efter forbrug.

Der er mange penge at spare ved splitleasing. Det kan hurtigt blive en bedre forretning end de traditionelle aftaler om firmabil med beskatning – og meget nemmer for alle parter.

Med splitleasing handler det om brug af bilen – er kørsel privat eller firma? Det registreres på gps’en, og Dansk Splitleasing afregner hver måned forbruget uden bøvl med skat, kilometerpenge og løntilskud.

Er det private forbrug kun 20 procent, så betaler bilens daglige bruger 20 procent af egen lomme. Splitleasing bliver billigst for den private bruger, hvis der køres mest i firmaregi.

- Det er det enkle alternativ med tryghed om bilfinansieringen, som i dag er udfordret i traditionelle firmabilordninger, siger Steen Eintoft, direktør i Dansk Splitleasing, der fremhæver splitleasing som gennemsigtig og håndterbar for aftaleparterne.

- Det bliver næppe mere enkelt end at lade os fordele de månedlige udgifter efter forbrug. Hvis gps’en fortæller, at der har været firmakørsel 80 procent af tiden, ja så betaler firmaet 80 procent af driften. Enkelt og lige ud af landevejen.

Plus for alle

For firmaet er gevinsten også administrativ. Ved en aftale med en medarbejder – eller direktøren selv – undgår bogholderiet at skulle afregne kilometerpenge eller kalkulere løntilskud, hvis der stilles fri bil til rådighed.

Der er heller ingen beskatning, da det ikke er virksomheden men leasingselskabet, der stiller bilen til rådighed.

Den private part undgår besværligt kilometerregnskab. Det klarer gps’en, når brugeren angiver turen som privat eller firma. Splitleasing ændrer ikke på befordingsfradraget, som også gælder ved splitleasing.

- Vi kalder det split, men der er i realiteten tale om to leasingkontrakter – én til firmaet og én til den privatperson, der råder over bilen. Og det betyder, at hvert part kun betaler det, som gps’en registreres. Og det regnskab tager vi os af hver måned, slutter Steen Eintoft.

Dansk Splitleasing A/S
Bredevænget 5
4640 Faxe
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30248104
P nummer: 1013025742

Kontaktperson

SE
Steen Eintoft
Direktør
+45 40299232 se@splitleasing.dk

Send til en kollega

0.047