23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uggerhøj gør op med ”køb-og-smid-væk-tankegangen”

Lifte fra 90´erne er et helt almindeligt syn i bilforhandlerkæden Uggerhøjs værksteder rundt omkring i Danmark. Her finder man både nye lifte, gamle lifte og renoverede lifte. Uggerhøj tror nemlig på langtidsholdbare løsninger, frem for hele tiden at købe nyt og smide ud.

"Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og mange lifte skal blot have en light renovering, så kan de sagtens holde flere år igen – måske i en ny rolle og funktion. Bæredygtighed betyder meget for os, og derfor køber vi værkstedsudstyr af høj kvalitet, som til gengæld ikke skal skiftes ud nær så ofte", siger Henning Lutzke, der er indkøbs- og reservedelschef hos Uggerhøj, og fortsætter:

"Derfor har vi også flere Stenhøj lifte med en del år på bagen. De har i mange år levet helt op til forskriften, og med de mange nye tunge elbiler er kravene til bæreevnen skruet op. I den forbindelse skulle vi tage stilling til, om de skulle skrottes. I de fleste tilfælde har vi valgt at beholde dem, bygget lidt om på dem, og nu fungerer de perfekt igen til vores mange brugte biler på værkstedet og kan holde flere år igen."

Uggerhøj har i mange år samarbejdet med Stenhøj, der er totalleverandør af værkstedsudstyr. Stenhøjs ambition har altid været at lave kvalitetsprodukter, der kan holde til mange års hårdt arbejde ude på værkstederne, og derfor har de to virksomheder fundet hinanden i ønsket om at minimere mængden af skrottet værkstedsmateriel.

"Der findes selvfølgelig udbydere af billigere lifte, men det er vigtigt at forstå, at den billigste investering på sigt godt kan blive den dyreste løsning. Vi satser istedet på at tilføre alle vores produkter lang levetid. En del af det er vores service. Vi lover nemlig, at vi kan levere reservedele i mindst 15 år efter, at produktet er taget ud af produktion. Det betyder også, at vi har mange velfungerende lifte til at stå på de danske værksteder helt tilbage fra 60´erne og 70´erne. Når vores lifte har udtjent deres formål på de professionelle værksteder, gør vi meget ud af at få dem til at leve videre et andet sted som for eksempel på et hobbyværksted", siger Lars Hillker Madsen, der er Business Unit Director ved Stenhøj og fortsætter:

"Vores mindset er, at vi i stedet for kun at ville sælge nyt, tænker vi i renovering eller istandsættelse af vores værkstedsudstyr ude ved kunderne. Vi lever af lange gode relationer med vores kunder, og derfor gør vi meget ud af at være samarbejdspartner og rådgiver. Det vigtigste for os er, at vi sammen med kunden løser deres behov."

Den grønne tendens breder sig på værkstederne
Af hensyn til miljøet arbejder Stenhøj i det hele taget med at holde produktions- og transportkæderne tæt på kunderne. Mange af virksomhedens lifte bliver produceret i Barrit i Østjylland og stålet, de bruger, kommer fra de nordiske lande. Lige nu oplever Stenhøj en øget efterspørgsel på værkstedsudstyr af høj kvalitet, der kan holde i mange år.

"Det er også et aspekt, vi oplever, at flere kunder spørger ind til for at tænke i bæredygtighed. Det er vi enormt glade for, fordi det betyder, at vores kvalitetsbrands kan få en endnu mere afgørende plads på værkstederne. Vi har kun en jordklode, og den er vi nødt til at passe på. På den måde er vi med til at holde gang i en mere bæredygtig cyklus", siger Lars Hillker Madsen fra Stenhøj.

Det er da også et helt bevidst valg for Uggerhøj at have en tæt samarbejdspartner i Stenhøj, hvor man sammen kan skabe værksteder, der både fungerer efter hensigten og som samtidig har en bæredygtig køreplan indtænkt fra begyndelsen af.

"Vi taler om tingene og finder sammen frem til, hvad der giver bedst mening i forhold til vores behov. Sammen drøfter vi blandt andet, hvordan vi bedst udnytter vores værkstedsudstyr. En løsning kan for eksempel være at flytte udstyr mellem vores værksteder, hvis en lift eller dækmaskine har udtjent sit formål et sted, men kan bruges et andet sted til en ny opgave. Det giver langt bedre mening for os, end blot at købe nyt udstyr ind", siger Henning Lutzke fra Uggerhøj.

Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?
Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og STENHØJs rådgivere.

Tag os med på råd
Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med skabe et lækkert værksted med det rigtige udstyr.

Find Stenhøj A/S sælgere HER

Stenhøj
Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16174394
P nummer: 1001185952

Send til en kollega

0.033